Let op: deze aanbieding is verlopen en niet meer geldig.

Lekker in je vel-traject: coaching voor uitstellers en pleasers

Coffee and Coaching heeft voor bezoekers van Den Haag Onderneemt een mooie aanbieding tot eind mei. Bij een traject van 5 sessies van 1,5 uur ontvang je nu (tijdelijk) één sessie extra.

Ben je slim en gevoelig? En heb je last van patronen in uitstellen en of pleasen? En heeft weinig je geholpen tot nu toe om er vanaf te komen of er doorheen te breken?

Uitstel: moeite om ergens aan te beginnen, iets af te maken, gebrek aan focus, gemotiveerd zijn, perfectionisme, faalangst?

Pleasen: aanpassen, wegcijferen, rekening houden met iedereen behalve jezelf? Gebrek aan zelfvertrouwen en/of lef om de confrontatie aan te gaan? Vaak gespannen, vermoeid, piekerig?

Ik ben expert op beide gebieden en help je graag het patroon doorzien en doorbreken. Bewustzijn is één ding, maar daarna wordt het een uitdaging als je dit in je eentje IN je hoofd probeert op te lossen. Ik weet als geen ander hoe de bewuste én onbewuste interne processen ervoor kunnen zorgen dat het blijft zoals het is. Samen gaan we aan de slag met wat er op onbewust niveau voor zorgt dat je blijft 'hangen' in het patroon.

Geef bij aanmelden de code DHO2019 op en je ontvangt 6 sessies voor de prijs van 5. Liefs, Maaike

Profiteren van: Lekker in je vel-traject: coaching voor uitstellers en pleasers?

Bedrijf : Coffee and Coaching
Contactpersoon : Mevr. M. de Boer
Telefoonnummer : 06-42150722
E-mail adres : maaike@coffeeandcoaching.nl
Geldig tot : 31-5-2019

Reageren op deze aanbieding in Den Haag