Nieuw afslankproduct op Nederlandse markt

Slim is een revolutionaire doorbraak op het gebied van snel en eenvoudig afslanken, zonder shakes, dieet of maaltijdvervanging.

Slim is niet alleen veilig en makkelijk in gebruik, de werking is onderbouwd en bewezen door een klinische studie.

Slim bevat een zorgvuldig samengestelde en gepatenteerde formule met een synergetische werking, waardoor iedereen op een gezonde manier kan afslanken.

--------------------------------------------------------------------------------

Slim bestaat uit 100% natuurlijke ingredi&eumlnten: Sinetrol&reg-PRO Extracten 83,7% (Nopal Cactus, Grapefruit, Bloedsinaasappel, Sinaasappel, Groene Thee, Guarana), Hydroxypropylmethylcellulose, Microcrystalline Cellulose, Magnesiumstearaat, Talk. Tweemaal daags 1 capsule voor een maaltijd innemen met water en Slim gaat voor u de strijd aan met uw overgewicht.

Slim é&eacuten product - drievoudige werking!

1. Verhoogt de vetverbranding in de &quotprobleemzones"

De unieke en gepatenteerde samenstelling van citrusextracten en guarana zorgt voor een krachtige lipolyse (vetverbranding) activiteit. De effectieve werking wordt bewezen d.m.v. een klinische studie.

2. Vermindert de vetopname

De bladeren van de nopal cactus hebben het unieke vermogen om vet en bepaalde suikers tijdens de maaltijd te binden en te voorkomen dat deze in het lichaam worden opgenomen. Het verminderen van de hoeveelheid vet en suiker die tijdens een maaltijd wordt opgenomen, kan een belangrijke rol spelen tijdens het afslankproces en kan daarnaast een positieve invloed hebben op het cholesterol.

3. Werkt eetlustremmend

Een eetlustremmende werking is é&eacuten van de vele gezondheidsbevorderende eigenschappen van groene thee. Een eigenschap die ook is bevestigd door wetenschappelijk onderzoek. Groene thee kent daarnaast geen schadelijke bijwerkingen, in tegenstelling tot veel eetlustremmers die op recept verkrijgbaar zijn.

Eventueel in combinatie met de complete voor een sneller resultaat verkrijgbaar.

Slim is nu verkrijgbaar voor 59.95 in een maand verpakking,verzenden mogelijk voor 1.32 per verpakking.

Neem ook eens een kijkje op www.slim-gezond.nl&nbspvoor de Complete en de isotone drank met langdurige energieafgifte,Active.

 

Profiteren van: Nieuw afslankproduct op Nederlandse markt?

Bedrijf : Health and Coaching
Contactpersoon : Margreet
Telefoonnummer : 06-25245948
E-mail adres : gezondleven@solcon.nl

Reageren op deze aanbieding in Den Haag

Uw gegevens

Uw naam :

Uw telefoonnummer :

Uw e-mail adres :

Uw bericht

Anti-spam code

Anti-spam code : anti-spam afbeelding
Bovenstaande 3 letters :