Administratiekantoor Th. Egelie in Den Haag

Administratiekantoor Th. Egelie

Over Administratiekantoor Th. Egelie

Administratiekantoor Th. Egelie valt onder de rubriek administratiekantoor uit Den Haag.

Welkom bij Administratiekantoor Th. Egelie,

Dienstverlening aan: -ZZP'ers en andere MKB bedrijven; -Stichtingen en verenigingen; -Verenigingen van eigenaren; -Particulieren.

Kleinere ondernemingen, ZZP’-ers en freelancers zijn bij het juiste adres als zij ervoor kiezen de administratie onder te brengen bij administratiekantoor Th. Egelie.

Ondernemers kunnen zich geheel wijden aan de primaire taken van hun onderneming zonder zich zorgen te maken over de administratie. Voor hun betekent de uitbesteding van de administratie dat ze dit niet zelf hoeven te doen in de late uurtjes op avonden of in de vrije weekenden. Uiteraard worden ook alle belastingzaken geregeld.

Wij richten ons ook op iets kleinere organisaties werkzaam in de non-profit sector zoals stichtingen en verenigingen met een maatschappelijke en/of culturele doelstelling en daarnaast ook sportverenigingen.

Met name bij deze organisaties is een goede administratie zeer belangrijk. Voor het bestuur is het namelijk van belang om vanuit de administratie zeker te weten dat de inkomsten uit subsidies, contributies en giften minstens evenveel bedragen als de kosten om de doelstellingen te kunnen realiseren.

Voor verenigingen van eigenaren is een goede administratie onontbeerlijk. Voor het VvE is het namelijk van belang om vanuit de administratie zeker te weten dat de bijdragen servicekosten minstens evenveel bedragen als de kosten voor beheer van het gebouw.

Als particulier kun je bij ons onder meer terecht voor het invullen van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen en de website raadplegen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Administratiekantoor Th. Egelie uit de rubriek administratiekantoor uit Den Haag is gevestigd aan de Kranenburgweg 93y in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3506457.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij Administratiekantoor Th. Egelie zijn o.a. :