Alexander Techniek Den Haag in Den Haag

Alexander Techniek Den Haag is een bewegings/ontspannings praktijk gevestigd in Den Haag.

Over Alexander Techniek Den Haag

Alexander Techniek Den Haag valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Het gezicht achter Alexander Techniek Den Haag is mevrouw Wendelien Verbeek. Wendelien is behalve docent Alexander Techniek ook getrained als een life coach en personal coach.

Wat is de Alexander Techniek? Dat is een methode die op een effectieve en unieke manier zorgt dat u bewust kunt worden van bepaalde nare gewoontes die in de weg kunnen staan van een efficiƫnt gebruik van uw lichaam. Nek, shouder,rugklachten kunnen hierdoor verdwijnen.

U leert tijdens de lessen te stoppen met de dingen die u belemmeren (fout doet) en uw denken te gebruiken om veranderingen aan te brengen. U zult een natuurlijke balans kunnen her-vinden en leren bewuster met u zelf om te gaan tijdens al uw activiteiten, of dat nu staan,zitten,lopen, computeren, musiceren of sporten is. Vraag eens naar de mogelijkheden en bekijk de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Alexander Techniek Den Haag uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Mankesstraat 5 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3920165.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Alexander Techniek Den Haag zijn o.a. :