Amier Libanees Restaurant in Den Haag

Al 10 jaar een begrip in Den Haag !!!

Over Amier Libanees Restaurant

Amier Libanees Restaurant valt onder de rubriek restaurant in Den Haag.

Amier Restaurant is gevestigd in het centrum van Den Haag. Ons pand bevindt zich in de Oude Centrum, nabij het beroemde De Ridderzaal (Binnenhof), het kunst Academie gebouw en Stadhuis gebouw. De prachtige historie van het eeuwenoude centrum van Den Haag zult u ervaren met een bezoekje aan ons restaurant.

Amier Restaurant is al 10 jaar een begrip in Den Haag als het gaat om Libanees en Midden Oosterse keuken. Wij zijn dan ook de plek voor uw zakenlunch, diner of voor het gevoel van 1001 nachten.

Na het grote succes in het centrum van Den Haag gaan wij binnenkort van start in Scheveningen in de nieuwe Food Hal ( Strandweg 161)

Wanneer u aankomt bij Amier Restaurant dan ziet u het prachtige pand met terras dat fraai is gedecoreerd met planten en bloemen. Bij binnenkomst zult u ervaren dat wij er alles aan hebben gedaan om u zich thuis te laten voelen. Het mooie interieur en de inrichting geven een ontspannen ambiance en er is alles aan gedaan om het authentieke karakter van het pand bewaard te laten. Onze gerechten zijn gevarieerd en fijn van smaak. Het menu bestaat uit traditionele Libanese gerechten. De befaamde melzzes en de grill specialiteiten zijn hierbij natuurlijk ook aanwezig. Onze koks zijn altijd bezig met het uitproberen van nieuwe gerechten om keer op keer culinaire hoogstandjes te bereiden.

Zoals u van een goed restaurant mag verwachten, wordt u door onze medewerkers op een uiterst plezierige wijze ontvangen. Loopt u gerust even rond om te zien welke ruimte u het meest aanspreekt: de gezellige ruimte – ook zeer geschikt voor kleine gezelschappen – of de uiterst sfeervolle salle au premier étage. Eenmaal aan tafel presenteren wij u culinaire hoogstandjes die stuk voor stuk met grote zorg en liefde zijn bereid om u een heerlijke avond te bezorgen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Amier Libanees Restaurant uit de rubriek restaurant uit Den Haag is gevestigd aan de Korte Poten 28a in den haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3461140.

Diensten en producten voor restaurant

Trefwoorden die horen bij Amier Libanees Restaurant zijn o.a. :