Anna Therapie in Den Haag

Voel je welkom om samen met mij op pad te gaan.

Over Anna Therapie

Anna Therapie valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Anna Bettina H├Ânig is de drijvende kracht achter Anna Therapie. Erkend kinder counselor, kinder- en jeugdtherapeut en coach voor volwassenen.

Heb je last van sociale problemen, gedragsproblemen of emotionele problemen? Dan ben je aan het juiste adres bij Anna Therapie. Door middel van integrative therapie, NLP en/of cognitieve gedragstherapie gaan we samen op zoek naar het waarom.

Ik ga samen met je op pad om te kijken waar het wringt bij jou.

De werkwijze bij Anna Therapie:persoonlijke coaching

- Systemisch Werken, een manier om inzicht te krijgen in jouw eigen plek in een systeem en je verhouding met de anderen in dat systeem.

- Integratieve therapie, een alternatieve vorm van psychotherapie waarbij een combinatie van bestaande therapeutische stromingen gebruikt wordt.

- Neurolinguïstisch programmeren, staat voor hoe wij de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop reageren.

- Cognitieve gedragstherapie, de focus van de therapie ligt dan ook op het veranderen van gedachten. Van niet- helpende gedachten naar helpende gedachten.

- Transactionele analyse, biedt inzicht in welke besluiten je ooit nam over jezelf en je omgeving en hoe je daar je gedrag op hebt aangepast.

Elke verandering bestaat uit het zetten van stappen. Ik ben benieuwd naar jouw stap.

Voor meer informatie verwijs ik je door naar de website van Anna Therapie. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anna Therapie uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Prins Mauritslaan 160a in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-7522778.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Anna Therapie zijn o.a. :