Anouk Talitsch Advocatuur & Mediation in Den Haag

Ondernemingsrecht | Arbeidsrecht

Over Anouk Talitsch Advocatuur & Mediation

Anouk Talitsch Advocatuur & Mediation valt onder de rubriek mediation uit Den Haag.

Mijn naam is Anouk Talitsch; het gezicht achter "Anouk Talitsch advocatuur & mediation" wanneer u vastloopt op het gebied van bijvoorbeeld arbeidsconflicten òf veranderingen in uw bedrijf met gevolgen voor uw medewerkers kan ik u bijstaan. Ons kantoor houdt zich voornamelijk bezig met ondernemingsrecht en arbeidsrecht en de strategie en uitvoering van de veranderingen binnen uw organisatie. Ook staan wij bestuurders en toezichthouders bij met advies over hun strategie.

Onze werkwijze bestaat uit 3 fasen; * Meedenken * Uitvoeren * Handhaven

Mediation: Een mediator is een neutrale bemiddelingsdeskundige die de deelnemers begeleidt bij het zoeken naar een passende oplossing van hun geschil. Uiteraard spelen niet alleen de juridische aspecten een rol maar vaak ook de persoonlijke en emotionele belangen van de deelnemers. Tijdens de mediation hebben beide partijen de mogelijkheid om hun kijk op de zaak te vertellen zodat beide partijen hun mening kunnen geven en er op een goede manier een gesprek kan plaatsvinden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Anouk Talitsch Advocatuur & Mediation uit de rubriek mediation uit Den Haag is gevestigd aan de Zuid Hollandlaan 7 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-2400866.

Diensten en producten voor mediation

Trefwoorden die horen bij Anouk Talitsch Advocatuur & Mediation zijn o.a. :