Art dEko Events in Den Haag

Art dEko Events gevestigd in Den Haag is specialist in het organiseren van gezellige ecologische en creatieve evenementen.

Over Art dEko Events

Art dEko Events valt onder de rubriek evenementen bureau in Den Haag.

Art dEko Events is specialist in het organiseren van ecologische evenementen. Maak eens kennis met een BIO boer en kijk door zijn ogen naar zijn bedrijf. Of bezoek eens een natuurgebied onder leiding van de boswachter. Hij of zij kent dit gebied als geen ander en laat de bijzonderheden graag aan je zien. Maak zelf kunst met restmaterialen onder leiding van een kunstenaar. En daarnaast is er natuurlijk nog veel meer mogelijk.

Ervaar zelf dat EKO leuk, lekker en gezellig is. Art dEko werkt zelf zoveel mogelijk met gerecyclede materialen plus EKO en BIO producten. We werken samen met leveranciers die ook zo werken. Er is steeds meer mogelijk en dat laten wij u proeven en ervaren. Geniet bijvoorbeeld van een lunch met biologische producten en/of een EKO-high thee. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Ons aanbod is breed en divers. Mocht u zelf een idee hebben, dat u op deze site niet tegen komt, dan werken wij dit graag voor u uit. Art dEko speelt graag in op uw wensen, dus als u een specifieke wenst hebt, zoeken wij hier graag een passend evenement bij. Dat is onze specialiteit. U kunt kiezen uit ons aanbod maar al onze evenementen zijn maatwerk. Geen twee zijn gelijk. U en uw wensen staan hierbij centraal.

Op de dag zelf kan u genieten en de complimenten in ontvangst nemen. Wij stemmen vooraf alles grondig met u af, laten zo min mogelijk aan het toeval over en regelen op de dag zelf alles op de achter grond. U kan genieten van een gezellige en ontspannen dag.

Als u klanten, partners of andere zakelijke contacten wilt uitnodigen voor een evenement georganiseerd door Art dEKO event is dat natuurlijk mogelijk. Alle evenementen die we organiseren stralen de sfeer uit die bij u past en aansluit bij uw wensen. Bij ons krijgt u het VIP gevoel doordat wij het gewone zo goed mogelijk doen en hierbij oog hebben voor de details. De mensen waar wij mee samenwerken kunnen gepassioneerd vertellen over hun werk en de keuze die zij daarin gemaakt hebben om duurzaam werken in hun bedrijfsvoering in te passen. Je kan hen alles vragen zodat je je zelf een duidelijk beeld kan vormen van wat duurzaam werken inhoudt en hoe je dit, indien gewenst, kan ingepast in je eigen bedrijfsvoering.

We beschikken over een eigen multifunctionele ruimte. Hier bevindt zich een vergaderzaal voor max. 60 personen, verschillende workshop ruimten geschikt voor 25 personen per zaal (ook geschikt voor kleinere vergaderingen), een kleine vergaderkamer voor 6 personen, een gezellige huiskamer geschikt voor groepen tot 30 personen, een Theaterzaal met een capaciteit van max. 100 personen, een feestzaal voor 150 personen en een grote tuin geschikt voor groepen tot 1500 man. Afhankelijk van wat u wilt is er in dit pand heel veel mogelijk.

Als u een bijzonder feest wilt geven op een unieke locatie hebben we hier de mogelijkheden voor. Informeer gerust en kom eens kijken.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Art dEko Events uit de rubriek evenementen bureau uit Den Haag is gevestigd aan de Kornalijnhorst 128 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-44758897.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Art dEko Events zijn o.a. :