Autoverhuur Haaglanden in Den Haag

Autoverhuur Haaglanden is een professioneel verhuurbedrijf voor zowel personen- als bedrijfswagens gevestigd in Den Haag (Dekkershoek).

Over Autoverhuur Haaglanden

Autoverhuur Haaglanden valt onder de rubriek autoverhuur in Den Haag.

Reserveer uw huurauto online, via email of telefonisch via 070-4400550

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar met altijd (bijna) nieuwe auto's en koffie! Ook kunnen wij uw huurauto auto afleveren of ophalen op locatie binnen Haaglanden voor € 49,95 per aflevering.

Heeft u vakantieplannen? Voor de kosten van een grote beurt huurt u bij ons een goed onderhouden auto of bus, met een gerust gevoel op reis, geef alleen wel uw reisbestemming op, wij verwachten wel een vakantiekaartje! (Sommige reisbestemmingen zijn helaas door onze verzekering uitgesloten maar vraag ernaar bij uw reservering!)

Wij wensen u alvast een goede reis!

Autoverhuur Haaglanden aangesloten bij de BOVAG

Autoverhuur Haaglanden is per vandaag aangesloten bij de BOVAG. Om lid te kunnen worden moeten bedrijven aan strenge eisen voldoen. Bijvoorbeeld op het gebied van kennisniveau, betrouwbaarheid en deskundigheid. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat het bedrijf hieraan ook blijft voldoen.

Zo mag een BOVAG-bedrijf bijvoorbeeld niet afwijken van de algemene voorwaarden die wij zijn overgekomen met de ANWB en de Consumentenbond. Ook moeten zij altijd een schriftelijke koopovereenkomst met de klant sluiten, zodat de klant altijd kan bewijzen wat er is afgesproken.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Autoverhuur Haaglanden uit de rubriek autoverhuur uit Den Haag is gevestigd aan de Dekkershoek 64 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-4400550.

Diensten en producten voor autoverhuur

Trefwoorden die horen bij Autoverhuur Haaglanden zijn o.a. :