BaanBeeld in Den Haag

BaanBeeld: Beeldende coaching.

Over BaanBeeld

BaanBeeld valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Het gezicht achter BaanBeeld is Marie-Lisette Derks. BaanBeeld - beeldende coaching kan ondersteuning bieden bij werkgerelateerde bewustzijn- en veranderingsprocessen. Deze coaching kan individueel en in groepsverband aangeboden worden.

Loopt u vast of raakt u uit balans? Om hiervan te kunnen herstellen, of om dit te voorkomen, is het belangrijk om te werken aan innerlijk evenwicht en vitaliteit. Wanneer u bezig bent met kleur, vorm en beeldende techniek, krijgt u meer inzicht in uzelf. Het onzichtbare zal in beeld worden gebracht.

Beeldend werken spreekt het gevoel aan. Het is voor een goede vitaliteit belangrijk dat twee hersenhelften essentieel samenwerken. Door de balans te hervinden en te leren hoe u deze kunt behouden, zal u innerlijk sterker worden en betere resultaten behalen. U gaat andere mogelijkheden zien en zelfbewuster worden.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BaanBeeld uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Zeestraat 50 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55772405.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BaanBeeld zijn o.a. :