Betrokken Uitvaarten in Den Haag

Betrokken Uitvaarten is een kleinschalige, onafhankelijke, eigenzinnige uitvaartonderneming gevestigd in Den Haag.

Over Betrokken Uitvaarten

Betrokken Uitvaarten valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Den Haag.

Welkom bij Betrokken Uitvaarten. Wij zijn kleinschalig, eigenzinnig, creatief, onafhankelijk, betrokken, informeel en verzorgen uitvaarten op maat.

Samen met u kijkt Betrokken Uitvaarten op informele wijze naar de mogelijkheden voor de uitvaartverzorging. Van de opbaring en verzorging van degene die u lief is tot de organisatie en invulling van het laatste afscheid. Betrokken Uitvaarten heeft tijd, ruimte en aandacht voor u en biedt uitvaartbegeleiding op maat. Zij helpt, ondersteunt, informeert en inspireert u op een persoonlijke en betrokken manier. U houdt de regie.

Bij een overlijden kunt u mij dag en nacht bellen op het nummer 06 20 40 5561. Ik ondersteun u graag. Samen bespreken wij wat er nodig is en welke zaken er per direct geregeld dienen te worden.

Er kan meer dan u denkt en er mag meer dan u denkt. Betrokken Uitvaarten informeert u uitgebreid over de mogelijkheden, zodat u uw eigen afgewogen keuzes kan maken. Lang niet alle keuzes en beslissingen hoeven gemaakt te worden in de eerste paar uren na het overlijden. In de dagen tot aan de uitvaart krijgt deze langzaam de vorm, zoals u wenst. Het persoonlijke zit hem juist in de kleine dingen die dicht bij u liggen, niet in het buitengewone.

Voor alle budgetten behoort een persoonlijke, intieme invulling – een uitvaart op maat – tot de mogelijkheden. Ook als u elders verzekerd bent, kan Betrokken Uitvaarten de begeleiding van de uitvaart voor u verzorgen.

U kunt vanuit iedere wijk in Den Haag en natuurlijk de randgemeenten terecht bij begrafenisondernemer Betrokken Uitvaarten. Zo zijn wij werkzaam in onder andere:

Segbroek, Laak, Leidschenveen - Ypenburg, Schevingen, Voorburg, Loosduinen, Escamp, Haagse Hout, Den Haag centrum en Leidschendam


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Betrokken Uitvaarten uit de rubriek uitvaartverzorging uit Den Haag is gevestigd aan de Verdistraat 78 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20405561.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Betrokken Uitvaarten zijn o.a. :