Bodyflex 100% Catharina in Den Haag

Body, Mind and Soul Solutions

Over Bodyflex 100% Catharina

Bodyflex 100% Catharina valt onder de rubriek yoga en meditatie in Den Haag.

Catharina Blijlevens is de drijvende kracht achter Body Flex. Voordat ik mijn Yoga en Pilates studio begon was ik trainer op diverse sportscholen, waar ik met veel passie aerobic en fitness lessen heb gegeven. In 2004 heb ik mijn hart gevolgd en heb ik me volledig gewijd aan het geven van Yoga en Pilates lessen. Ik focus me op kleine groepen.

De verschillende vormen van Yoga bij Yoga Flex:

- Ashtanga Vinyasa Yoga, in deze vorm van Yoga wordt een vaste reeks van oefeningen gedaan. Voordat met de oefeningen wordt begonnen worden eerst de basis elementen geleerd: Ujjayi ademhaling, het gebruiken van bandhas (sloten), en de aandacht richten: dristhi.

- Yin Yoga,is een vorm die zich richt op de dieper gelegen structuren van het lichaam.

- Hatha Flow, is een fysieke vorm van Yoga. Aan de hand van rek en strek oefeningen wordt het lichaam getraind op kracht en souplesse, en doorstroming van energie. Uitgangspunt in deze les is de wervelkolom en de energiepunten die daar liggen.

- Bodyflex Chandra Yoga, in deze les bewegen we mee met de energie van maan. De les begint met een maangroet, gevolgd door staande houdingen en houdingen op de vloer, ontspanning en meditatie.

- Yoga Nidra, is een techniek waarin het lichaam stapsgewijs tot rust wordt gebracht en tot ontspanning komt. Lichaam en geest worden tot rust gebracht, het is een diepe geleide ontspanning waarbij je je bewustzijn tussen waken en slapen inbrengt, waardoor je compleet ontspant. Het is een vorm waarbij we de zintuigen naar binnen keren. Alleen het gehoor blijft functioneren.

- Hormoon Yoga, is een reeks van houdingen die zich richt op de organen die verantwoordelijk zijn voor de hormoonproductie.

- Yoga therapie, Yoga is 1 worden, therapie is heel maken, onderzoeken wat de oorzaak is van het niet heel zijn. Een onderdeel is het doen van oefeningen en ademhalingsoefeningen, een ander onderdeel is het onderzoeken van patronen die jou in een bepaalde richting brengen, het uitwerken van karma.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Kijk dan voor meer informatie op de website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bodyflex 100% Catharina uit de rubriek yoga en meditatie uit Den Haag is gevestigd aan de Frederikstraat 60a in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070 3656583.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Bodyflex 100% Catharina zijn o.a. :