Brenda van Wegen voeding & lifestyle coaching in Den Haag

Leefstijl begeleiding voor vrouwen die verlangen naar meer energie, een gezond gewicht en lekker in je vel zitten.

Over Brenda van Wegen voeding & lifestyle coaching

Brenda van Wegen voeding & lifestyle coaching valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Brenda van wegen is de drijvende kracht achter Brenda van Wegen Voeding & Lifestyle coaching.

Ze weet als geen ander hoe het is om jezelf langzaam uit het oog te verliezen. Ze wist echt wel dat het anders moest maar hoe? Haar keerpunt kwam na een heerlijke vakantie in de Verenigde Staten. Op het vliegveld kocht ze een bepaald boek over wat gezonde voeding met je lichaam kan doen. Vanaf dat moment was ze gegrepen door de waanzinnige werking van gezonde voeding. Na nog veel meer informatie werd haar duidelijk dat het met name de (verborgen) suikers in haar voeding waren die haar uit balans brachten. Ze was er namelijk van overtuigd dat ze over het algemeen de juiste voedingskeuzes maakte. Ze begon stap voor stap haar eetpatroon aan te passen en beleefde wat ze voor bijna onmogelijk had gehouden: de “suikerverdoving” verdween. Ze kreeg meer energie, ze ging beter slapen en de overgangsklachten verdwenen.

Vanaf dat moment wist ze het zeker. Ze wilde andere vrouwen helpen met het bewandelen van dit pad.Haar visie is: iedere vrouw is anders, iedere vrouw heeft een ander vertrekpunt. Het is een kwestie van uitzoeken wat je aan voeding, bewegen en mindset nodig hebt om hormonaal weer in balans te komen en je weer energiek te voelen. Voor haar is het heel belangrijk dat je je begrepen voelt, we doen het samen.

Diensten van Brenda van Wegen Voeding & Lifestyle coaching:

- Persoonlijke coaching

- Voel je TOP online

- EMB-Bloedtest

- Workshop gezond gewicht

- Workshop hormonen in balans

Ze weet als geen ander hoe dat voelt en ze wil jou helpen!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Brenda van Wegen voeding & lifestyle coaching uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Harstenhoekplein 4 in Den haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52488017.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Brenda van Wegen voeding & lifestyle coaching zijn o.a. :