Bst-Webdesign in Zoetermeer

Bst-Webdesign ontwikkeld websites en webshops die goed verkopen!

Over Bst-Webdesign

Bst-Webdesign valt onder de rubriek internetbedrijf in Den Haag.

Bst-Webdesign wordt vertegenwoordigd door Petra der Kolk-Snijders. Bst-Webdesign ontwerpt en ontwikkeld websites en webshops in Wordpress en sinds kort ook in het pakket Adobe Muse. Ook kunt u uw website laten vertalen vanuit het Nederlands naar Engels en omgekeerd en vanuit Nederlands naar Italiaans en omgekeerd.

Wat gebeurt er wanneer u kiest voor Bst-Webdesign? Na een oriënterend gesprek, waar we uw wensen en ideeën proberen helder te krijgen, probeer ik dit om te zetten en te vertalen naar een website of webshop ontwerp. U heeft natuurlijk inspraak in de website. Hoe ziet u het zelf voor u? Welke kleuren wilt u terugzien, lettertype e.d.? Nadat alle informatie is verzameld, zal ik de offerte voor u opstellen en bespreek deze met u.

Bst-Webdesign staat voor een goede voorbereiding!

Na uw akkoord zal Bst-Webdesign beginnen met het opzetten van uw nieuwe website. Nauwkeurig worden verbanden tussen verschillende pagina's en de structuur van de website bepaald. Het eerste ontwerp wordt dan aan u gepresenteerd. Dit kan ook online. Stap voor stap wordt uw website dan verder opgebouwd en u kunt dit dus blijven volgen en reageren indien gewenst.

Heeft u wellicht al een website en is deze verouderd? Laat het mij weten, ook hier kan Bst-Webdesign goed in ondersteunen.

Het is belangrijk om een eigen website up to date te houden. Zelf geen tijd hiervoor? Wij bieden goede onderhoudscontracten aan voor u website. Vraag naar de mogelijkheden.

Websites vertalen is vanaf nu ook mogelijk bij Bst-Webdesign: €0,12 per woord, excl 21% btw. Ik vertaal vanuit het Nederlands naar Engels en omgekeerd. En vanuit het Nederlands naar Italiaans en Omgekeerd. Bel voor meer informatie.

Ik kan u vanaf nu 3 verschillende pakketten bieden, namelijk brons, zilver en goud, inclusief 1 jaar webhosting en 1 jaar helpdesk-assistentie. Voor meer informatie betreft deze pakketten verwijs ik u graag naar de website. De websites worden ontwikkeld in WordPress.

Voor meer informatie en tarieven ziet u onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bst-Webdesign uit de rubriek internetbedrijf uit Den Haag is gevestigd aan de Tigrisstroom 108 in Zoetermeer. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40258834.

Diensten en producten voor internetbedrijf

Trefwoorden die horen bij Bst-Webdesign zijn o.a. :

Nieuws van Bst-Webdesign in Zoetermeer

bst-webdesign.nl

bst-webdesign.nl

Ontwikkelen van uw website in WordPress en Adobe Muse, vertalen van uw website vanuit het Nederlands-Engels-Italiaans en omgekeerd!

www.bst-webdesign.nl

www.bst-webdesign.nl

Ontwerpen, bouwen, vertalen in WordPress en Adobe Muse van uw website door Bst-webdesign, wordt uw website zonder poeha!!