Cocktail-Shaken.nl in Den Haag

Cocktail-Shaken.nl: Mix it. Drink it. Love it!

Over Cocktail-Shaken.nl

Cocktail-Shaken.nl valt onder de rubriek workshops uit Den Haag.

U wilt graag leren om een heerlijke cocktail te maken? Dan bent u bij cocktail-shaken.nl zeker aan het juiste adres. In deze cocktail workshop bent u lekker creatief bezig en kunt u heerlijk genieten met een cocktail. Lekker aan het strand dus als het mooi weer is krijgt u dat heerlijke vakantiegevoel! cocktail-shaken.nl zal zorgen voor de ultieme belevenis. Mix it. Drink it. Love it!

De workshop:

U zult in deze cocktail workshop onder begeleiding van een ervaren bartender leren wat de kneepjes van het vak zijn. U krijgt tijdens deze workshop meer inzicht in cocktails. Het is een ideaal begin van een gezellige avond en het leent zich uitstekend voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

De bartender zal u alles leren wat u moet weten over het bereiden van een mooie en heerlijke goede cocktail. De bedoeling is dat u dit onder de knie krijgt zodat u hier thuis ook van kunt genieten. Het belangrijkste is dat u plezier heeft en daar zorgt Cocktail-Shaken.nl graag voor!

Bekijkt u de website voor meer informatie en de mogelijkheden. Heeft u een vraag aan cocktail-shaken.nl? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Cocktail-Shaken.nl uit de rubriek workshops uit Den Haag is gevestigd aan de Vuurbaakstraat 32 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83892816.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Cocktail-Shaken.nl zijn o.a. :