Coffee and Coaching in Scheveningen

Coffee and Coaching: Reflectie, bewustwording en verandering.

Over Coffee and Coaching

Coffee and Coaching valt onder de rubriek coaching uit Den Haag.

Tegenwoordig is coaching heel normaal, vroeger was het namelijk best een heel ding alvorens iemand naar een coach ging, inmiddels zijn er zoveel bewijzen en positieve verhalen over de positieve ervaringen met coaches dat het al veel gemakkelijker is om hulp te vragen.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van hoogbegaafden die zelfbewust zijn maar vastlopen in uitstelgedrag, pleasegedrag en hierdoor onderpresteren. Maar ook op het werk komt het voor dat u vastloopt, ga dan in gesprek met je leidinggevende om een coachingstraject of training te kunnen volgen. Ik zal na uw aanvraag een offerte sturen met de door uw werkgerelateerde leerdoelen.

Tevens kunt u bij mij een training volgen ¨Van uitstellen naar DOEN!¨ waarin u leert het uitstelpatroon te doorbreken, voor de actuele data en prijzen kunt u terecht op de website!

Heeft u een vraag aan Coffee and Coaching? Neemt u dan persoonlijk contact op. Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coffee and Coaching uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Badhuisstraat 168 A in Scheveningen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42150722.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coffee and Coaching zijn o.a. :