Coffee and Coaching in Den Haag

Coffee and Coaching: Coaching voor slimme uitstellers en pleasers

Over Coffee and Coaching

Coffee and Coaching valt onder de rubriek coaching uit Den Haag.

De drijvende kracht achter Coffee and Coaching is Maaike de Boer. Maaike werkt op haar eigen-wijze manier aan de wereld waarin meer mensen zichzelf mogen zijn en zichzelf durven te laten zien en horen maar ook vooral gaan doen. Ze onderscheidt hierin het type 'uitstellers en pleasers': mensen die zich teveel aanpassen, wegcijferen, rekening houden met anderen en hierdoor veel uitstellen en pleasen.

Maaike begeleid jou wanneer je bijvoorbeeld vast loopt in je studie, je werk, relaties of in je leven. Door in gesprek te gaan met Maaike leer je het patroon van uitstellen, pleasen en onderpresteren te doorbreken. Om vanuit hier weer rust in je lijf én je hoofd te krijgen. Maaike adviseert vijf tot acht sessies om je hierbij een heel eind op weg te brengen.

Ook voor workshops ben je bij Coffee and Coaching helemaal aan het juiste adres. Zo kan je bij Coffee and Coaching terecht voor een workshop 'Leer je uitsteller kennen'. Ook geeft zij workshops met NLP vanuit haar andere bedrijf Novalife. Wanneer je een persoonlijke NLP intake prettiger vindt is dit ook mogelijk. Je intake is gratis.

Voor meer informatie en de contactgegevens kan je een kijkje nemen op de website van Coffee and Coaching.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coffee and Coaching uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Badhuisstraat 168a in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42150722.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Coffee and Coaching zijn o.a. :

Nieuws van Coffee and Coaching in Den Haag

Angst brengt meer om zeep dan falen

Angst brengt meer om zeep dan falen

Ik zei tegen angst: "Hey luister, ik heb een droom en jij gaat met me mee."