Coverband Feelings in Den Haag

Feelings: Swingende show band!

Over Coverband Feelings

Coverband Feelings valt onder de rubriek entertainment uit Den Haag.

Feelings: Voor als het echt goed moet zijn!

Zoekt u een allround band voor een spectaculair feest? Dan bent u bij Feelings aan het juise adres. Veelzijdigheid en professionaliteit staan bij Feelings zeer hoog in het vaandel. Feelings is een showband die voor iedereen betaalbaar is gebleven.

Feelings bestaat uit twee zangeressen die muzikaal worden begeleid door de bassist, gitarist, toetsenist en drummer. Met de XL formatie wordt Feelings versterkt met een percussionist, alt saxofonist en trompettist. Feelings is geen band die meeloopt of voorgeprogrammeerd is. Alles wordt live gespeeld.

Feelings beschikt over een zeer breed repertoire: Van top 40's tot en met de 90's, disco, salsa en merengue. Voor ieder wat wils! De muziekstijlen worden vooraf met u besproken.

Bekijkt u de website voor meer informatie en alle mogelijkheden. Heeft u een vraag aan Feelings? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal altijd netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Coverband Feelings uit de rubriek entertainment uit Den Haag is gevestigd aan de Forellendaal 1004 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24096679.

Diensten en producten voor entertainment

Trefwoorden die horen bij Coverband Feelings zijn o.a. :

Nieuws van Coverband Feelings in Den Haag

Beste Band uit Den Haag nu met € 250,- korting

Beste Band uit Den Haag nu met € 250,- korting

Bent u opzoek naar een goede band voor u bedrijfsfeest, Evenement, Gala, Bruiloft of wat anders?