De Menu Coach in Rotterdam

Personal Voedingscoaching Rotterdam

Over De Menu Coach

De Menu Coach valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Erica is de drijvende kracht achter De Menu Coach. Een personal voedingscoach in Rotterdam.

Omdat er zoveel mensen een mening over voeding en vitaliteit hebben. Is gezonde voeding best wel ingewikkeld geworden.

En dat is jammer!

Want je hoeft niet een dieet te volgen om je fitter en slanker te voelen. En je hoeft ook niets over macro's of vitamines en mineralen te weten.

Ik wil mensen laten zien dat je voeding kunt gebruiken om je in je dagelijkse leven beter te voelen en dat dat helemaal niet zo moeilijk is.

Het is voor iedereen binnen handbereik, en daar hoef je echt geen maanden voor te zwoegen of jezelf van alles te ontzeggen. Voeding hoort lekker en voedzaam te zijn en aan je vitaliteit werken hoort geen straf te zijn.

Diensten :

- Voedingscoaching; We gaan geen onmogelijke doelen stellen, we kijken samen naar jouw leven, wat je er wel en niet voor over hebt en hoe je dat vervolgens op een goede manier kunt bereiken!

- En is coaching niet voor jou weggelegd, omdat het te prijzig is of omdat je het lekker zelf wilt uitzoeken? Kies dan voor mijn online cursus. Coaching in een online jasje. Goedkoop, praktisch en to the point!

- Vegan Switch; Vegan Switch is een 10-daags detox dieet waarbij je je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker, fitter lichaam.

- Sportvasten; Is een unieke trainingsmethode waarmee je je lichaam traint te switchen van suiker- naar vetverbranding.

En hoe langer je vitaal bent hoe leuker het leven is. Dus laat me je helpen om die kleine stapjes te nemen!

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Menu Coach uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Nobelstraat 111 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47806920.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Menu Coach zijn o.a. :