DialoogAtelier in Den Haag

DialoogAtelier: Verander met Visie, Verbinding en Vertrouwen.

Over DialoogAtelier

DialoogAtelier valt onder de rubriek coaching uit Den Haag.

De drijvende kracht achter DialoogAtelier is Marja Rijsdijk. Marja heeft altijd al interesse gehad in intermenselijke relaties en gedrag. Dit heeft ertoe geleid dat Marja zich heeft verdiept in de theorie van organisatie- en cultuurverandering en leiderschap. Daarom heeft Marja DialoogAtelier opgericht.

Als visie heeft Marja om veranderprocessen te versnellen door stil te staan bij weerstand, emotie en gedragspatronen. Als missie heeft Marja om verandering bespreekbaar te maken. Want verandering begint bij het bespreekbaar maken van spanningsvelden, lastige situaties en dilemma's. samen met u en uw organisatie wil DialoogAtelier deze voor u oplossen.

U kunt als organisatie/bedrijf bij DialoogAtelier terecht voor hulp/begeleiding bij teamontwikkeling, verandermanagement/leiderschap en veranderprocesbegeleiding. Uitgebreide informatie over deze diensten ziet u op de website terug.

Bekijkt u daarom eens de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan DialoogAtelier? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24421401.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij DialoogAtelier zijn o.a. :