Diyavision Action By Choice in Den Haag

Transformeer naar kracht

Over Diyavision Action By Choice

Diyavision Action By Choice valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Mevr. Usha NIrandjan is de drijvende kracht achter Diyavision Action By Choice. Sinds een aantal jaren volledig in de ban van alles wat maar te maken heeft met innerlijke bewustwording.

"Door mijn intense zoektocht naar de essentie van mijn bestaan zijn spirituele en energetische aspecten samengekomen en heb ik mijn passie ontdekt.

Ben je onrustig, snel geïrriteerd? Wil je meer rust in je hoofd? Of jouw innerlijke power ontdekken? En ben je op zoek naar hulp en begeleiding daarin? Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres bij Diyavision Action By Choice. Ik wil je helpen om energetische processen op te bouwen: van rustig thuis komen in je eigen lichaam tot aan het ontdekken van de power die in jou schuilt. Leer jouw innerlijke power aan te boren en stap in jouw volle potentie."

Het aanbod bij Diyavision Action By Choice :

- The Holy Trinity - Mahatma Avatar van Synthese Practitioner - Diya Inner world - Coachingstraject - Meditatie challenge

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Diyavision Action By Choice uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Tedingeroord 15 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13825679.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Diyavision Action By Choice zijn o.a. :

Nieuws van Diyavision Action By Choice in Den Haag

Transformeer onnodig lijden naar kracht

Transformeer onnodig lijden naar kracht

Workshops en trainingen gepland in juli en augustus!