Easyslim.nu in Den Haag

Easyslim.nu | Simpel, snel, slank.

Over Easyslim.nu

Easyslim.nu valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Den Haag.

Easyslim.nu is een afslankstudio die een gezellige huiskamersfeer en een vertrouwde omgeving aan kan aanbieden. Wanneer u langskomt, kunt u eerst genieten van een warm kopje thee of verse koffie. Bij Easyslim.nu voelt het alsof u thuis bent en dat maakt dat u zich op uw gemak voelt.

Er zal eerst een intakegesprek plaats vinden. In dit gesprek zal worden besproken wat uw doel is. U geeft aan wat u wilt bereiken en er wordt besproken hoe ervoor gezorgd wordt dat u daar komt. Easyslim.nu is een ervaren en gecertificeerd bedrijf. U hoeft zich geen zorgen te maken, u bent in goede handen!

Wilt u graag op een verantwoorde manier afvallen? Dan kan Easyslim.nu u daarmee helpen. U geniet van diverse voordelen wanneer u kiest voor Easyslim.nu. Deze voordelen ziet u hieronder terug:

- Versterking huid en bindweefsel.

- Verlies van centimeters.

- Vet verlies.

- Spieropbouw.

- Vermindering cellulite.

- Geheel pijnloos.

- Totaal veilig.

- Vermindering overmatig vocht.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Easyslim.nu? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Easyslim.nu uit de rubriek gezondheidscentrum uit Den Haag is gevestigd aan de sweelinckplein 9 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-83182606.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Easyslim.nu zijn o.a. :

Nieuws van Easyslim.nu in Den Haag