El Paco in Noordwijkerhout

Life- en paardencoaching voor Kind & Gezin

Over El Paco

El Paco valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Caroline van Veen is de drijvende kracht achter El Paco. De praktijk voor Life- en Paardencoaching voor ieder lid binnen het gezin, die om welke reden dan ook uit balans is geraakt.

Uit balans raken kan door relatieve simpele gebeurtenissen gebeuren, maar ook door meer ingrijpende, zoals ziekte, overlijden, of relationele problemen. Heb jij zelf of iemand anders binnen je gezin coaching of begeleiding nodig hierbij? Zoek dan niet verder. Je bent bij El Paco aan het juiste adres. El Paco biedt Coaching en Begeleiding voor iedereen binnen een gezin die daar behoefte aan heeft. Door samen aan de slag te gaan, met als doel nieuwe inzichten te creƫren en daarna weer zelf verder te kunnen gaan. Ik geloof daarbij in de kracht van de paarden om mensen te helpen groeien.

Hiervoor bied ik unieke coaching met behulp van paarden aan. Je bent samen met mij bij de paarden in de paddock of wei. Je hoeft daarbij niet op het paard. Paarden zijn heel sensitief en reageren op wat er bij de mens echt speelt vanbinnen. Dit hebben ze van nature in zich. Ik werkt zelf met kleine minipaardjes, Falabella's. Grote paarden voelen soms bedreigend voor mensen. Bij deze kleine lieverds hoef je je hierover geen zorgen te maken. Maar zie je het niet zitten met de paarden, dan ben je ook welkom. Met of zonder paard, de keuze is aan jou!

Mijn motto: Jij en je kind verdienen het om gelukkig te zijn en te stralen!

Voor wie is het bestemd:

- Kinderen van 6-12 jaar - Kinderen in de pubertijd - Jongvolwassenen - Ouder / Verzorgende

Indien er interesse is in coaching voor jezelf of iemand anders, dan kunnen we een vrijblijvende afspraak inplannen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

El Paco uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Gooweg 42 in Noordwijkerhout. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11370378.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij El Paco zijn o.a. :