eLearning eXpert Group B.V. in Roggel

NRTO gecertificeerd opleider vakopleiding Elearning Specialist

Over eLearning eXpert Group B.V.

eLearning eXpert Group B.V. valt onder de rubriek opleiding in Den Haag.

Door onze jarenlange ervaring met e-learning voor bedrijven kunnen we je behoeden voor vele valkuilen. Daarnaast zien wij het als onze taak om een brug te vormen tussen techniek en gebruiker. Zodat je weet waar je aan toe bent als je met ons in zee gaat. Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het succesvol implementeren van professionele e-learning programma's. We zijn gefocust op de praktijk. Theorie alleen zoveel als nodig is. No-nonsense en met beide voeten op de grond. De eLearning eXpert Group is een jong bedrijf, maar kan steunen op meer dan 15 jaar e-learning ervaring. Wij leren zelfstandige ondernemers en bedrijven hoe ze e-learning toevoegen aan hun dienstverlening.

Wij bieden :

* Opleidingen en workshops

* eLearning Platform

* Gedegen ontwikkelmethode

Is je doel kwaliteitsverbetering? Meer flexibiliteit bieden aan je klanten of onafhankelijker worden van je eigen uren? Op deze leeromgeving staan trainingen en opleidingen die jou daarvoor de handvatten leveren. Hier leer je alles wat je nodig hebt om moderne tools en internet zo in te zetten dat jij persoonlijk, of je hele bedrijf, veel meer rendement gaat behalen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

eLearning eXpert Group B.V. uit de rubriek opleiding uit Den Haag is gevestigd aan de Markt 6 in Roggel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0475452257.

Diensten en producten voor opleiding

Trefwoorden die horen bij eLearning eXpert Group B.V. zijn o.a. :