Ellens Fine Art in Den Haag

Ellen's Fine Art | Where fine meets art.

Over Ellens Fine Art

Ellens Fine Art valt onder de rubriek kunstenaar in Den Haag.

Ellen Bodmann van Ellen's Fine Art heeft van haar passie, tekenen en schilderen, haar werk gemaakt. Naast het werken in opdracht, is zij in 2012 met veel plezier gestart met lesgeven in verschillende disciplines: tekenen met pastel, portretten met houtskool, schilderen met acrylverf en olieverf en de diversiteit breidt zich steeds verder uit.

Ellen is autodidact: door middel van het lezen van talloze boeken en het volgen van cursussen die gegeven worden door zeer bekwame, vaak internationale, kunstenaars heeft Ellen door de opgedane technieken vaak te praktiseren haarzelf bekwaam gemaakt. Zij is in de loop der jaren haar eigen stijl gaan ontwikkelen, namelijk realistisch en gedetailleerd.

Heb jij altijd al willen tekenen, maar nooit de stap gezet? Bij Ellen's Fine Art kan jij je inschrijven voor verschillende cursussen zoals hieronder vermeld. Ervaring in tekenen of schilderen is niet noodzakelijk. Na een introductie over de diverse media leidt zij je stap voor stap door gezamenlijke projecten, zoals bijvoorbeeld portretten van mens en dier, naar een verbluffend eindresultaat. Ben jij gevorderd? Ook geeft Ellen's Fine Art vervolgcursussen en het zogeheten ‘open atelier’, waarbij men met zelf gekozen onderwerpen en disciplines ‘op maat’ wordt begeleid.

Bij Ellen's Fine Art kan je onder andere terecht voor:

-Portret tekenen in houtskool, waarbij de focus ligt op realistische effecten creëren d.m.v. tonaliteit (licht en schaduw);

-dieren tekenen in pastel;

- Schilderen met acrylverf, waarbij een uitgebreide kleurenleer aan bod komt, welke universeel is en dus ook geldt voor olie- en aquarelverf.

- Open Atelier (schilderen en/of tekenen met eigen ontwerp en begeleiding 'op maat'.)

- Workshops (er worden incidentele workshops gegeven, zoals steigerhout of porselein beschilderen, seizoensgebonden zoals kerst of in de zomer); Ook kunt u met een groep van minimaal 6 personen een gewenste workshop reserveren op een nader overeen te komen datum.

- Ellen maakt ook tekeningen en schilderijen in opdracht.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of de kosten, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Ellens Fine Art uit de rubriek kunstenaar uit Den Haag is gevestigd aan de Uithofslaan 40 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48692209.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Ellens Fine Art zijn o.a. :