EVENWICHT in je leven in Den Haag

EVENWICHT in je leven: Het verlangen om harmonie te brengen!

Over EVENWICHT in je leven

EVENWICHT in je leven valt onder de rubriek coaching uit Den Haag.

Het gezicht achter EVENWICHT in je leven is Jacqueline. Jacqueline is een levensbegeleider en zij kan u helpen om weer evenwicht en harmonie te krijgen in uw leven. EVENWICHT in je leven kan u diverse diensten aanbieden. Het gaat om de volgende diensten:

- Coaching.

- EMDR.

- MIR methode.

- Focussen.

- Reiki.

- Meditatie.

- Janosh ET.

- Inca Medicina.

- SoulCollage.

EVENWICHT in je leven biedt begeleiding op maat aan. Wilt u de weg naar harmonie vinden? De weg naar het verruimen van uw bewustzijn? Dan biedt EVENWICHT in je leven graag de hand om deze bijzondere weg te gaan.

EVENWICHT in je leven biedt ook diverse workshops, bijeenkomsten en themadagen aan. Leuk, leerzaam en interessant om deze eens bij te wonen. Meer informatie ziet u op de website.

Heeft u een vraag aan EVENWICHT in je leven? Dan kunt u persoonlijk contact opnemen. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

EVENWICHT in je leven uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Mezenlaan 101 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-22117722.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij EVENWICHT in je leven zijn o.a. :