Fiesta Flavourz in Den Haag

Fiesta Flavourz is een webshop waar u terecht kunt voor allerlei spullen voor baby's.

Over Fiesta Flavourz

Fiesta Flavourz valt onder de rubriek webshop in Den Haag.

Fiesta Flavourz is een webshop waar u terecht kunt voor allerlei spullen voor baby's. Fiesta Flavourz is gevestigd in Den Haag.

Voor kleine bestellingen zoals een ballonnentros tot aan een geheel verzorgd feest, alles is mogelijk. Alles moest bij ons tot in de puntjes verzorgd zijn. Een Webshop waar u voor alle feestjes, partijen, verjaardagen, babyshowers, kraamfeesten, bruiloften enzovoorts terecht kan. Wij deden alles altijd in thema's en volledig uitgepakt. Candy buffetten, zelfgemaakte uitdeeldoosjes, versieringen.

Wij zijn Rebecca en Priscilla, 2 schoonzusjes uit Den haag. Wij maken veel zelf waardoor u tot in het oneindig kan spelen met kleuren en ideeen. Niks is ons te gek. Verzin het en wij zorgen dat al uw feest dromen uitkomen. Beide hebben wij kinderen en al jaren organiseerde wij de verjaardagen en feestjes van onze kinderen zelf. Steeds vaker vroegen familie en vrienden onze hulp als er een feestje of verjaardag aankwam. Tot wij in 2013 dachten: Ja waarom eigenlijk niet. Toen ontstond Fiesta Flavourz. Altijd na de feestjes kregen wij volop complimentjes en de vraag waarom wij hier niet meer mee deden.

Meer informatie? Ga naar hun website!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Fiesta Flavourz uit de rubriek webshop uit Den Haag is gevestigd aan de Baambruggestraat 163 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-17528580.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Fiesta Flavourz zijn o.a. :