Flame P & O Advies in MAASSLUIS

Flame P&O-advies is een adviesbureau op het gebied van Personeel en Organisatie en wil vooral MKB-ondernemers zonder PZ-afd. ontlasten door PZ-zorgen uit handen te nemen. Denk daarbij bv. aan: verzuimmanagement, functionering-vraagstukken, dreigende ontslagkwesties, personeelsbeheer, PZ-handboek en -regelingen, etc.

Over Flame P & O Advies

Flame P & O Advies valt onder de rubriek adviesbureau in Den Haag.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Flame P&O-advies is een adviesbureau op het gebied van Personeel en Organisatie.

Flame P&O-advies wil zich als jong bureau in de markt daarin een stevige plek veroveren. Met enthousiasme, ondernemerszin en de bereidheid om eigen grenzen te verkennen en waar mogelijk te verleggen. Centraal staan: Passie voor het vak, betrokkenheid bij de klanten, blijvende resultaten willen behalen. Gebaseerd op jarenlange, vakinhoudelijke ervaring binnen (in dienst van) profit -en non-profit organisaties. Daarnaast is bestuurlijke ervaring (op vrijwilligersbasis) binnen maatschappelijke organisaties aanwezig.

Wat kan Flame P&O-advies voor u/uw organisatie betekenen?

Flame P&O-advies wil die P&O-‘zorgen’ uit handen nemen die u veel tijd kosten. Daardoor bent u in staat zich volledig te richten op uw core-business. Flame P&O-advies wil u adviseren over en helpen bij het uitvoeren van de meer reguliere P&O-taken en daar waar nodig die voor uw oragnisatie -verder- ontwikkelen, zoals bij voorbeeld:

* beoordelings- en beloningsvraagstukken; * verzuimbegeleiding en ARBO-kwesties, o.a. de RI&E-cyclus (risico-inventarisatie & -evaluatie); * werving en selectie; * ontslagkwesties.

Daarnaast kan Flame P&O-advies u en uw medewerkers met raad en daad bijstaan het vuur te (her-) ontdekken en voor fakkeldragers om inspirerend leiderschap te beoefenen. Concreet:

* het nemen van cruciale beslissingen m.b.t. organisatieveranderingen; * het (her-)formuleren van uw (organisatie-)doelstellingen en deze transparant en meetbaar te maken; * het stimuleren van teamontwikkeling; * het implementeren van uw plannen; * het in kaart brengen van knelpunten binnen uw organisatie en oplossingen te bedenken.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Flame P & O Advies uit de rubriek adviesbureau uit Den Haag is gevestigd aan de Havikstraat 7 in MAASSLUIS. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer +31(0)622701716.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Flame P & O Advies zijn o.a. :