Floating Haaglanden in Den Haag

Floating Haaglanden: Ontspanning & Wellness.

Over Floating Haaglanden

Floating Haaglanden valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Den Haag.

Floating Haaglanden is een wellness center waar u terecht kunt u voor diverse behandelingen. Hieronder ziet u een overzicht van deze behandelingen. Wilt u echt ontspannen? Een moment voor uzelf? Dan bent u bij Floating Haaglanden aan het juiste adres.

De behandelingen / het aanbod:

- Wellness: Spa capsule, sauna en zonnebank en diverse massages. U kunt een keuze maken uit de volgende massages: Ontspanningsmassage, sportmassage en de hotstone massage. U kunt ook kiezen voor een combinatie aanbieding. Dit is een combinatie van een massage en single float.

- Floaten: Tijdens het floaten zult u gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in een speciaal daarvoor ontwikkelde floatroom. Dit is een bewezen ontspanningsmethode die zeer efficiƫnt en doeltreffend is. 1 uur floaten staat gelijk aan 5 uur slapen. Uw hoofd en lichaam komen dus echt even tot rust.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Floating Haaglanden? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Floating Haaglanden uit de rubriek gezondheidscentrum uit Den Haag is gevestigd aan de Volendamlaan in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-2212708.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Floating Haaglanden zijn o.a. :