Gestaltpraktijk Sorel in Denhaag

Gestalt is mindfulness & beyond. Groeien door bewustwording.

Over Gestaltpraktijk Sorel

Gestaltpraktijk Sorel valt onder de rubriek yoga en meditatie in Den Haag.

Welkom bij Gestaltpraktijk Sorel,

Wat is Gestalttherapie? Gestalttherapie is een ervaringsgerichte vorm van psychotherapie voor mensen die vast zijn gelopen en graag willen leren door er zelf iets aan te doen.

Uitgangspunt is wat je nu ervaart, zowel in je voelen, denken als handelen. Vaak hebben we afgeleerd om te voelen en geven we onze gedachten een erg grote waarde. Door je steeds meer bewust te worden van wat je voelt kom je (weer) in contact met je eigenlijke drijfveren en behoeften en dat kan op zich al bevrijdend zijn.

Maar we komen op deze weg ook obstakels en diep ingesleten patronen tegen die ons eens hebben gediend maar nu niet meer, terwijl ze nog wel actief zijn. In de therapie is er alle tijd en aandacht om te ontdekken wat jou tegenhoudt, oude opgesloten pijn te helen en daardoor de ruimte en keuzevrijheid te ervaren om nieuwe wegen in te slaan.

Door eigen ervaring en met gedegen theoretische kennis begeleid ik je als therapeut op gelijkwaardig niveau met wat jou bezighoudt. Er wordt onder andere gewerkt met creatieve middelen, spiegeling, rollenspel, meditatie en mindfulness-oefeningen.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gestaltpraktijk Sorel uit de rubriek yoga en meditatie uit Den Haag is gevestigd aan de Laan Copes van Cattenburch 60A in Denhaag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47976767.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Gestaltpraktijk Sorel zijn o.a. :

Nieuws van Gestaltpraktijk Sorel in Denhaag

Coming to terms with the changes in your life

Coming to terms with the changes in your life

Coaching for expats who find the move a challenge.