Greenshields - Art & Therapy in Den Haag

Welkom bij Greenshields - Art & Therapy

Over Greenshields - Art & Therapy

Greenshields - Art & Therapy valt onder de rubriek therapeut in Den Haag.

Mevrouw Carol Greenshields is de drijvende kracht achter Greenshields - Art & Therapy.

Ik ben altijd een kunstenaar geweest, maar in 2014 veranderde mijn leven op een manier die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Tijdens mijn studie psychologie kreeg ik zelf de diagnose PTSS en kreeg ik uitgebreide therapie. Een deel van mijn behandeling omvatte beeldende therapie. Wat mijn schilderijen onthulden over mijn innerlijke onrust was verbazingwekkend. Pijn die ik diep van binnen had begraven en al jaren met me meedroeg, werd plotseling aan mij blootgesteld in de vorm van beelden. Ik had echt geen idee waar ik me aan vasthield en deze openbaring zette me op de lange weg naar herstel.

Als psycholoog gebruik ik vaak kunst om mijn cliƫnten te helpen dergelijke emoties te onthullen waar woorden gewoon te pijnlijk zijn. In veel gevallen hebben we net geleerd om met de pijn te leven, waardoor het een deel van onszelf wordt, wat zich manifesteert op manieren die ons leven zoveel moeilijker maken, zoals slecht slapen, terugkerende verwondingen, gebrek aan concentratie, rusteloosheid, een laag zelfbeeld; de lijst gaat verder.

Met mijn website wil ik niet alleen mijn reis met je delen, maar je ook aanmoedigen om te tekenen en schilderen en het plezier en de opluchting ervan te begrijpen. Ontdek verborgen betekenissen van wat onze kunst kan betekenen met alle keuzes die we hebben gemaakt bij het tekenen, zoals kleur, licht, posities van mensen en objecten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Greenshields - Art & Therapy uit de rubriek therapeut uit Den Haag is gevestigd aan de Binckhorstlaan 36, Unit C046 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48372704.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Greenshields - Art & Therapy zijn o.a. :