Het Bruidsduifje in De Lier

Welkom bij het bruidsduifje!

Over Het Bruidsduifje

Het Bruidsduifje valt onder de rubriek organisatie bureau in Den Haag.

Trouwduiven:

De perfecte trouwdag, je denkt dat je alles hebt geregeld, het vervoersmiddel, de jurk, het pak, de bloemen, de fotograaf, het stadhuis, de feestzaal en alle vrienden en bekenden zijn uitgenodigd om er een geweldige dag van te maken. Alles is geregeld denk je, maar een kleinigheid ben je vergeten; Het loslaten van witte bruidsduiven!

Wat is nu romantischer dan 7 witte duiven loslaten na de huwelijksplechtigheid? Bruidsparen vinden de symboliek van het loslaten van de bruidsduiven bij het verlaten van het gemeentehuis of de kerk, steeds meer een gebeurtenis die hoort bij de ceremonie van de trouwdag.

Rouwduiven:

De duif staat symbool voor rust en vrede. Het overlijden van een dierbare is al moeilijk genoeg, met het vrijlaten van witte duiven nemen de nabestaanden afscheid van de overledene. Hierbij geeft vrijlating van duiven een warme herinnering aan de begrafenis of asverstrooiing.

Neem voor de mogelijkheden een kijkje op de site of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Bruidsduifje uit de rubriek organisatie bureau uit Den Haag is gevestigd aan de Oosterlee 41 in De Lier. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30392939.

Diensten en producten voor organisatie bureau

Trefwoorden die horen bij Het Bruidsduifje zijn o.a. :

Nieuws van Het Bruidsduifje in De Lier

Witte duifjes

Witte duifjes

Witte duifjes voor een huwelijk, opening of andere feestelijke aangelegenheid