Het kan anders | maatschappelijke werkpraktijk in Den Haag

Ondersteuning bij administratieve en financiële hulpvragen

Over Het kan anders | maatschappelijke werkpraktijk

Het kan anders | maatschappelijke werkpraktijk valt onder de rubriek adviesbureau uit Den Haag.

Bent u opzoek naar een adviesbureau welke u kan helpen bij vragen van financieel en/of administratief aard? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Het kan anders | maatschappelijke werkpraktijk aan het juiste adres.

Mijn naam is Hans de Lange en enige jaren geleden ben ik begonnen met mijn maatschappelijke werkpraktijk Het kan anders. Tijdens mijn ervaring bij diverse organisaties binnen de gezondheidszorg en maatschappelijk werk viel het mij op dat de belangen van de organisaties belangrijker werd gevonden dan de hulpvraag van de cliënt. Dit was voor mij de reden met mijn eigen praktijk te beginnen waar de hulpvraag het uitgangspunt . .

Het is ook een maatschappij waarin van burgers wordt verwacht dat zij hun eigen financiële en administratieve zaken zelfstandig kunnen regelen. Deze redzaamheid is echter niet altijd aanwezig. Gevolg is dat velen geld laten liggen waar ze wel recht op hebben, bijvoorbeeld door geen toeslagen aan te vragen of eigen bijdragen niet te declareren bij de ziekenfondsen. .Denkt u dat u ook misschien geld laat liggen, of kent u iemand die dat doet neem dan via mijn website contact met mij op. Ik adviseer U graag.

Heeft u nog vragen o Of wilt u meer te weten komen over mijn diensten? Neem dan gerust contact met mij op of neem een kijkje op mijn website


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het kan anders | maatschappelijke werkpraktijk uit de rubriek adviesbureau uit Den Haag is gevestigd aan de Drentheplantsoen 291 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3679774.

Diensten en producten voor adviesbureau

Trefwoorden die horen bij Het kan anders | maatschappelijke werkpraktijk zijn o.a. :

Nieuws