IndeWolken Kinderopvang in Nootdorp

IndeWolken Kinderopvang gevestigd in Nootdorp. Bent u op zoek naar kleinschalige, professionele opvang voor uw kindje(s)? Neem dan contact op met ons!

Over IndeWolken Kinderopvang

IndeWolken Kinderopvang valt onder de rubriek kinderopvang in Den Haag.

 ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;  ;  ;  ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; Minicreche IndeWolken heeft op 1 januari haar deuren geopend! Dankzij de centrale ligging in Nootdorp (naast de snelweg en vlakbij station Ypenburg en Nootdorp) kunnen ook de kindjes in omliggende regio spelen IndeWolken. O.a. Zoetermeer, Voorburg, Den Haag, Ypenburg, Rijswijk.

IndeWolken ligt in de Zonnehof. Dit is een autovrij gebied waar de kinderen in alle rust en veiligheid kunnen genieten van buitenspelen. Ook binnen biedt IndeWolken een veilige haven waar ruimte is voor spel en plezier.

IndeWolken werkt samen met een erkend gastouderbureau en voldoet derhalve aan de wettelijk vereiste normen voor gastouders. Hierdoor kunt u een deel van de kosten via de belastingdienst vergoed krijgen. Met de aanvraag en andere zaken hieromtrent kunnen wij u eventueel hulp bieden.

Bent u op zoek naar kleinschalige, professionele opvang voor uw kindje(s)? Neem dan contact op met ons!

Tot gauw, IndeWolken!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

IndeWolken Kinderopvang uit de rubriek kinderopvang uit Den Haag is gevestigd aan de Zonnehof 208 in Nootdorp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 015-8872460.

Diensten en producten voor kinderopvang

Trefwoorden die horen bij IndeWolken Kinderopvang zijn o.a. :