Jailine Flowers Bloemenwinkel Den Haag in Den Haag

Jailine Flowers | Bloemen bezorging door heel Nederland.

Over Jailine Flowers Bloemenwinkel Den Haag

Jailine Flowers Bloemenwinkel Den Haag valt onder de rubriek bloemist in Den Haag.

De bloemenfamilie Kooper staat in Den Haag bekend om haar vakkennis en smaakvolle creaties, maar daarnaast zeer klantgerichte manier van werken. Waar velen pretenderen aandacht voor de klant te hebben, is het hier van oudsher de meest belangrijke drijfveer voor Ton en Angelique.

Naast hun grote winkelruimte aan de van Hoytemastraat, is er een tweede productie-locatie waar grotere bestellingen worden klaargemaakt en gedistribueerd. Alle bloemen, planten en seizoensgebonden producten die op de winkellocatie of op de productie-locatie worden gemaakt, zijn met uiterste zorg behandeld, Hierdoor controleren we continu de kwaliteit van de bloemen en planten.

Jailine Flowers levert aan diverse bedrijven, kantoren, cateringbedrijven en ziekenhuizen in groot Den Haag. U kunt bij Jailine Flowers terecht voor dagelijks of wekelijkse abonnementen. De prijzen bij Jailine Flowers zijn scherp, de kwaliteit is op hoog niveau en de bezorging altijd stipt!

Via de veiling is de belangrijkste inkoop kanaal voor Jailine Flowers. Dagelijks kopen zij bloemen en planten voor de klok op bloemenveiling Flora Holland te Naaldwijk. Om die reden is het mogelijk prijs- en kwaliteit verhouding zo goed mogelijk te bieden. Door de gemoderniseerde KOA systeem (kopen-op-afstand, dat is kopen via de computer) is het mogelijk om op alle klokken van Flora Holland (13 in totaal) tegelijk in te kopen. Dat maakt het voor Jailine Flowers ideaal om het gehele assortiment op één dag in te kopen en aan u aan te bieden.

In de webshop van Jailine Flowers kunt u onder andere bestellen:

- Bloemboeketten

- Plukboeketten

- Geboorte boeket

- Rouwwerk

Ook levert Jailine Flowers moderne en klassieke bloemdecoraties aan. Iedere dag produceren zij weer nieuwe, frisse en verse stukken. Maar ook uw trouwdag kan door Jailine Flowers onvergetelijk en heel bijzonder worden. Jailine Flowers is klantgericht en denkt met u mee, met uw eigen ideeën het samenstellen van het mooiste bruidsboeket. Ook voor diverse corsages, biedermeiers, watervallen, auto stukken en kerststukken, zo uw mooiste dag bij Jailine Flowers in goede handen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een bestelling plaatsen, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Jailine Flowers Bloemenwinkel Den Haag uit de rubriek bloemist uit Den Haag is gevestigd aan de Van Hoytemastraat 69 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0703240903.

Diensten en producten voor bloemist

Trefwoorden die horen bij Jailine Flowers Bloemenwinkel Den Haag zijn o.a. :