Karina Delfos - Yoga Lifestyle in Den Haag

Karina Delfos - Yoga Lifestyle uit Den Haag heeft geen profiel.

Wat doet Karina Delfos - Yoga Lifestyle in Den Haag

Karina Delfos - Yoga Lifestyle is een yoga en meditatie uit Den Haag. Men is gevestigd aan de Sinasappelstraat 93. Het telefoonnummer van Karina Delfos - Yoga Lifestyle in Den Haag is 06-46121088.

Is Karina Delfos - Yoga Lifestyle in Den Haag uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Den Haagonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Karina Delfos - Yoga Lifestyle in Den Haag valt onder de rubriek yoga en meditatie. Een yoga en meditatie uit Den Haag levert onder andere :

Jouw yogadocent in Den Haag. Mijn naam is Karina Delfos. In 2013 voltooide ik de vierjarige opleiding tot yogadocent aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven en in 2018 de training Anatomy Yin & Yang Yoga Teacher (200 uur) bij José de Haan – de Groot van Yogatreat. Ik doceer Hatha Yoga en Yin Yoga in een sfeervolle, kleinschalige yogastudio in Den Haag onder de naam Karina Delfos Yoga Lifestyle. In de zomermaanden geef ik yogalessen op het strand onder de naam Beach Bliss Strandyoga. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Ander yoga en meditatie

  • Gestaltpraktijk Sorel

    Gestalt is mindfulness & beyond. Groeien door bewustwording.. Trefwoorden van Gestaltpraktijk Sorel : ervaren, rollenspel, meditatie oefeningen, mindfulness-oefeningen, zelfontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, Gestalttherapie anno nu.

    tel. 06-47976767, Laan Copes van Cattenburch 60A, 2585GC in Denhaag

    Meer over Gestaltpraktijk Sorel contact website