Karina Delfos - Yoga Lifestyle in Den Haag

Karina Delfos - Yoga Lifestyle: Yogalessen.

Over Karina Delfos - Yoga Lifestyle

Karina Delfos - Yoga Lifestyle valt onder de rubriek yoga en meditatie in Den Haag.

Jouw yogadocent in Den Haag. Mijn naam is Karina Delfos. In 2013 voltooide ik de vierjarige opleiding tot yogadocent aan de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven en in 2018 de training Anatomy Yin & Yang Yoga Teacher (200 uur) bij José de Haan – de Groot van Yogatreat. Ik doceer Hatha Yoga en Yin Yoga in een sfeervolle, kleinschalige yogastudio in Den Haag onder de naam Karina Delfos Yoga Lifestyle. In de zomermaanden geef ik yogalessen op het strand onder de naam Beach Bliss Strandyoga.

Aandacht, kracht en kwaliteit in de lessen. Ik vind het belangrijk dat mijn yogalessen zorgvuldig opgebouwd en niet te zweverig zijn. Als yogalerares breng ik aandacht, kracht en kwaliteit in de lessen. Dat brengt focus en rust in het hoofd waardoor je je lichaam en geest in balans brengt. Juist in deze hectische maatschappij missen veel mensen deze balans. Yoga is aandacht voor jezelf en tijd voor bezinning.

Yogalerares met een nuchter visie. Ben je op zoek naar een yogalerares met een nuchtere kijk op yoga? Een pittige les waarbij de werking van het lichaam (anatomie en fysiologie), de geest (psychologie) en de ziel centraal staan? Dan zit je goed bij Karina Delfos Yoga Lifestyle.

Gediplomeerd yogadocente. Sinds 2013 sta ik ingeschreven bij de Vereniging Yogadocenten Nederland; een beroepsvereniging met verplichting tot bijscholing. Met veel plezier verbreed en verdiep ik mijn kennis in het vak. Gedurende de jaren heb ik me door een keur aan docenten uit binnen- en buitenland laten doceren en inspireren. Daarnaast ben ik Registered Yoga Teacher bij de Yoga Alliance.

Yoga proberen? Schrijf je vrijblijvend in voor een proefles. Twijfel je nog welke yogavorm het beste bij jou past? In mijn yogastudio geef ik naast Hatha Yoga ook Yin Yoga en Yin/Yang Yoga. In de zomer geef ik yoga op het strand onder de naam Beach Bliss Strandyoga Tevens verzorg ik yogalessen op maat voor o.a. vrijgezellenfeestjes of bedrijfsuitjes.

Schrijf je direct in voor een proefles via mijn website: http://yoga-den-haag.nl/


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Karina Delfos - Yoga Lifestyle uit de rubriek yoga en meditatie uit Den Haag is gevestigd aan de Sinasappelstraat 93 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46121088.

Diensten en producten voor yoga en meditatie

Trefwoorden die horen bij Karina Delfos - Yoga Lifestyle zijn o.a. :