Kook en Proefstudio in Den Haag

Kook en Proefstudio

Over Kook en Proefstudio

Kook en Proefstudio valt onder de rubriek workshops uit Den Haag.

Welkom op de profielpagina van Kook en Proefstudio uit Den haag

Serieus en toch ontspannen. Dat is zelf koken in onze gezellige en professionele kookstudio. Samen bereiden wij een diner dat aansluitend onder het genot van een drankje zal worden genuttigd. Ons keukenpersoneel geeft u aanwijzingen en tips. Voor personen met ervaring in de keuken valt er altijd iets nieuw te leren. Mensen met keukenvrees helpen wij op weg. niets smaakt beter dan een zelf gemaakte maaltijd. Het is altijd reden voor een plezierig gesprek.

Met vakmensen naast u is het mogelijk om eens iets anders te koken dan dat u gebruikelijk klaarmaakt. Dat maakt de kookstudio ook zo leuk. Wij hebben als suggesties een aantal bijzondere menu's samengesteld. Vooraf geeft u aan welk menu uw interesse heeft. Wij gaan dan voor u de inkoop verzorgen en dekken alvast de eettafel feestelijk voor u in. Bij ieder menu schenken wij wijn, water of iets anders. Het zal u aan niets ontbreken. Blader gerust door ons overzicht met menu's op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Kook en Proefstudio uit de rubriek workshops uit Den Haag is gevestigd aan de Haverkamp 222 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3222327.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Kook en Proefstudio zijn o.a. :