KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) in Capelle Aan Den Ijssel

KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) | Geweld eindigt, waar respect begint.

Over KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult)

KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) valt onder de rubriek sportvereniging in Den Haag.

Bent u op zoek naar een trainingscentrum waar u onder andere zelfverdediging en vechtsporten op een veilige manier kunt beoefenen, waarbij blessures tot een minimum is beperkt? Dan bent u bij KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) helemaal aan het juiste adres.

Bij KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) kunt u terecht voor de volgende trainingen en coaching terecht:

- Training: Judo, Katana, Kurodaiya zelfverdediging, boksen, Kickboksen en worstelen.

- Education: Behaal uw certificaat als instructeur Kurodaiya, Budo leraar. Maar ook voor cursussen, masterclasses en workshops bent u bij KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) aan het juiste adres,

- Coaching: Leer uw angsten te overwinnen.

- Gezondheid: Ook voor Yoga, indian clubtraining en massages (pijn verhelpen) kunt u bij KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) terecht.

- Veiligheid: Zelfverdedigingscursus speciaal voor meisjes en vrouwen die willen voorkomen slachtoffer te worden van (seksueel) geweld. Dit wordt gedaan door deze vrouwen simpele en praktische technieken aan te leren.

-Werkgerelateerde trainingen in omgaan met geweld en agressie voor professionals die hiermee dagelijks te aken hebben. ( beveiligers, BOA's, Agenten 112 medewerkers, zorginstellingen etc.

Alle activiteiten die u bij KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) vindt zijn bedoeld om sociaal maatschappelijke problemen aan te pakken.

Voor meer informatie en de contactgegevens kunt u een kijkje nemen op de website van KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult).


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) uit de rubriek sportvereniging uit Den Haag is gevestigd aan de Schinkelsebaan 1 in Capelle aan den IJssel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-55801701.

Diensten en producten voor sportvereniging

Trefwoorden die horen bij KTEC (Kurodaiya Training Education & Consult) zijn o.a. :