Le Papillon in Den Haag

Le Papillon | De relatie die we met onszelf hebben beïnvloed in hoge mate de relatie die we met de buitenwereld hebben.

Over Le Papillon

Le Papillon valt onder de rubriek geneeskunde in Den Haag.

Dag lieve mensen,

Mijn naam is Bernadetta Maas en ik ben medium. Vanuit mijn zienswijze probeer ik mensen op weg te helpen om de innerlijke verdieping in zichzelf te bereiken. Dit is heel belangrijk om jezelf en anderen te begrijpen en verder te groeien in jouw leven. Velen zijn op zoek naar dit stukje in zichzelf en ik wil daarbij graag een handreiking geven. Rust, harmonie en liefde zijn belangrijke 'verlangens' waar men naar hunkert. Dit kun je zeker bereiken als je bereid bent om bepaalde oude patronen en systemen in jezelf te veranderen waardoor je verder kunt groeien/ontwikkelen in jouw leven. Door deze nieuwe inzichten kun je weer de liefde in jezelf herkennen maar ook weer terug vinden. Liefdevol naar jezelf zijn is het allerbelangrijkste om happy te worden, maar ook dat jou liefde in al zijn glorie kan doorstromen naar de ander. Dit is ons 'komisch erfgoed'.

Ook het verleden, heden en toekomst spelen hierbij een belangrijke rol. Vanuit het nu-moment ga je hier aan werken en te leren begrijpen aar je in staat in jouw leven en waar je eventueel naar toe wilt gaan. Jouw leeropdrachten komen zeker aan orde en je zult zien dat het allemaal niet zo gecompliceerd en moeilijk hoeft te zijn. Het is jouw keuze om de dingen te doen die jij graag wilt doen.

Gelukkig zijn en worden is een keuze. Ga ervoor, je kunt het! Ik wil je hierin met alle liefde ondersteunen en geef graag een handreiking maar stel ook de 'komische krachten' waar ik mee werk ter beschikking.

Ook ben ik in de positie om contacten te 'mogen' leggen met overleden dierbaren waarbij ik mensen help om het verdriet te mogen verwerken van (in de meeste gevallen) dit intense verlies. Mijn ervaring hiermee is dat de overledenen met zaken aankomen die vaak niet zijn verwerkt of onuitgesproken zijn tussen hen en de dierbaren op aarde.

Heb je vragen, neem gerust contact op met mij!

HARTgroet,

Bernadetta


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3824315.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Le Papillon zijn o.a. :