LOF Catering in Den Haag

LOF Catering: Catering, events en locatie!

Over LOF Catering

LOF Catering valt onder de rubriek catering uit Den Haag.

LOF Catering biedt catering, events en een locatie op de sportcampus aan.

Catering: LOF Catering is een allround cateringsbedrijf die catering kan aanbieden aan particulieren en zakelijke klanten. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor locatie catering. U kunt kiezen uit diverse buffetten, drankarrangementen, ontvangst op niveau, sportarrangementen en koude en warme hapjes.

Events: Heeft u hulp nodig om een teambuilding evenement van formaat te organiseren? Dan helpt LOF Catering u daar graag bij. LOF Catering kan volledig verzorgde bedrijfssportdagen organiseren die in het kader staan van teambuilding en sportiviteit.

Locatie: LOF Catering heeft een locatie op de sportcampus. Dit is de perfecte plek voor elk sportief evenement en personeelsuitje. Het sportcomplex is ideaal voor allerlei soorten evenementen, van 100 tot 5000 personen.

Heeft u een vraag aan LOF Catering? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje op de website nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LOF Catering uit de rubriek catering uit Den Haag is gevestigd aan de Meester P. Droogleever Fortuynweg 22 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3640607.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij LOF Catering zijn o.a. :