Marae in Den Haag

Marae is een kado en atelierwinkel waar u voornamelijk natuurlijke, kunstige, spirituele producten kunt kopen.

Over Marae

Marae valt onder de rubriek kado winkel in Den Haag.

Marae is een winkel waar u terecht kunt voor kado's en andere producten die te maken hebben met de natuur, kunst en spiritualiteit.

In deze sfeervolle winkel delen moeder en dochter graag met U hun passie voor natuur, kunst en spiritualiteit. In Scheveningen, op loopafstand van de boulevard, vindt U onze verrassende en inspirerende cadeau- en atelierwinkel “MARAE”. Binnenkort vindt U hier informatie en fotomateriaal over het assortiment en de activiteiten in onze 'ontmoetingsplaats' annex winkel "Marae".

Houdt rekening met betaald parkeren met een maximum parkeerduur in heel Scheveningen. De voordeligste oplossing is de parkeergarage Scheveningen-Bad op de hoek van de Zwolsestraat en de Harstenhoekweg (zie kaartje midden-boven) of de parkeergarage aan de Nieuwe Parklaan (Circustheater/Holland Casino).

voor meer informatie over de producten en over het bedrijf zelf ga dan naar de website. U kunt op de website ook een kijkje nemen in de winkel zelf via google maps, hier kunt u virtueel door de winkel heen lopen!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marae uit de rubriek kado winkel uit Den Haag is gevestigd aan de Stevinstraat 125 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3225603.

Diensten en producten voor kado winkel

Trefwoorden die horen bij Marae zijn o.a. :