Margits Kronkelpad in Delft

Praktijk voor Coaching, healing en massage

Over Margits Kronkelpad

Margits Kronkelpad valt onder de rubriek coaching in Den Haag.

Margit Spaan is de drijvende kracht achter Margit's Kronkelpad. Ik ben coach en therapeut.

Meer dan twintig jaar geleden heb ik kennisgemaakt met de kracht van Reiki en vanaf dat moment wilde ik daar ook anderen mee gaan helpen, maar ik was er nog niet klaar voor. Ik ben van allerlei cursussen gaan volgen om mezelf beter te leren kennen en mijn eigen geschiedenis op een goede manier te verwerken.

Als coach wil ik je ondersteunen om ditzelfde gevoel van vrede met het verleden te bereiken. Dat is geen gemakkelijke weg, het vereist eerlijkheid naar jezelf en de wil om een betere versie van jezelf te worden. Dat gaat gepaard met tranen, soms met boosheid maar eindigt met een lach en het resultaat is verademend en bevrijdend.

Ik vind het zelf het allerfijnste om de gesprekken met jou buiten tijdens een wandeling te voeren, dat is wat minder confronterend voor jou en bovendien helpt de natuur je op allerlei manieren om tot inzichten te komen. Maar uiteraard kunnen we ook comfortabel binnen zittend het gesprek aangaan.

Een coachingsgesprek zal uiteraard in samenspraak met jou plaatsvinden en duurt ongeveer een uur. Ik ga uit van een holistische benadering, dat houdt in dat ik van mening ben dat je fysieke, je emotionele en je energetische lichaam met elkaar verweven zijn en elkaar daardoor beïnvloeden.

Als energetisch therapeut heb ik een scala aan tools om in te zetten tijdens de gesprekken, zodat we snel kunnen inzoomen op de knelpunten in jouw systeem. Vaak heb je dat zelf al heel helder, maar soms zijn dat toch andere zaken dan jij met je hoofd al beredeneerd hebt. Wat we ook in de gesprekken tegen zullen komen, niets is vreemd en alles mag er zijn.

Diensten van Kronkelpad zijn:

- Coaching

- Healing

- Massage

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik je door naar de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Margits Kronkelpad uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Rooseveltlaan 37 in Delft. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53547918.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Margits Kronkelpad zijn o.a. :