Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling in Den Haag

Een BRON van Verwondering en Ontroering.

Over Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling

Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling valt onder de rubriek workshops uit Den Haag.

Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling is de praktijk voor een ieder die graag op een bevrijdende manier gebruik wil maken van zijn en/of haar stemgeluid om zo weer beter in contact te kunnen komen met jezelf en jezelf hierdoor beter te kunnen ontwikkelen. Het gezicht achter de praktijk is Marius Engelbrecht, Stem en gezang zijn voor Marius al vanaf dat hij zich kan herinneren een bron van verwondering en ontroering.

U kunt bij Marius verschillende workshops volgen welke zowel in de avonden als in de middagen worden gegeven maar daarnaast kunt u ook kiezen voor een lang weekend, neem gerust een kijkje op de website voor een compleet overzicht van de te volgen workshops.

In de vele workshops die ik aanbied kunt u spelenderwijs uw stem bevrijden en uzelf de ruimte geven om te klinken, te stralen en te ontmoeten.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling uit de rubriek workshops uit Den Haag is gevestigd aan de Westeinde 175K in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-48494358.

Diensten en producten voor workshops

Trefwoorden die horen bij Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling zijn o.a. :