Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling in Den Haag

Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling uit Den Haag heeft geen profiel.

Wat doet Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling in Den Haag

Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling is een workshops uit Den Haag. Men is gevestigd aan de Westeinde 175K. Het telefoonnummer van Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling in Den Haag is 06-48494358.

Is Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling in Den Haag uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Den Haagonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling in Den Haag valt onder de rubriek workshops. Een workshops uit Den Haag levert onder andere :

Marius Engelbrecht Stemexpressie & Persoonlijke Ontwikkeling is de praktijk voor een ieder die graag op een bevrijdende manier gebruik wil maken van zijn en/of haar stemgeluid om zo weer beter in contact te kunnen komen met jezelf en jezelf hierdoor beter te kunnen ontwikkelen. Het gezicht achter de praktijk is Marius Engelbrecht, Stem en gezang zijn voor Marius al vanaf dat hij zich kan herinneren een bron van verwondering en ontroering. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review