Matoeta in Den Haag

Matoeta: Centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording.

Over Matoeta

Matoeta valt onder de rubriek coaching uit Den Haag.

Matoeta is een centrum voor voeding, gezondheid en bewustwording. Iedereen is welkom bij Matoeta voor informatie, advies of coaching bij medische aandoeningen waarbij voeding een rol speelt, voedingsvragen, eetproblematiek, eetstoornissen en emotie eten.

Het gezicht achter Matoeta is Ingrid Eijssink. Ingrid is naast individuele begeleider in het centrum ook een analytisch coach in het bedrijfsleven. Daarnaast is Ingrid trainer in mindful eten en emotie- eten en docent voeding en bewustzijn. Ingrid kan op verzoek ook spreken op seminairs.

Bent u uit balans en op zoek naar evenwicht? Dan bent u bij Matoeta aan het juiste adres. Matoeta kan begeleiding en behandelingen aanbieden bij de volgende 'problemen': Diabetes, darmproblemen, hart- en vaatziekten, voedselallergie en intolerantie, eetbuien, overgewicht, boulimie, emotie-eten en anorexia.

Bekijkt u de website voor de mogelijkheden en voor meer informatie. Heeft u een vraag aan Matoeta? Neemt u dan contact op. U zal netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Matoeta uit de rubriek coaching uit Den Haag is gevestigd aan de Soesterbergstraat 81 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3667870.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Matoeta zijn o.a. :

Nieuws van Matoeta in Den Haag

Eet wat je lief is

Eet wat je lief is

Bewust zijn helpt je voorgoed op gewicht te blijven

Door liefde van je eetproblemen af

Door liefde van je eetproblemen af

Wil jij voor de rest van je leven gezond gewicht?