My Candle Store in Den Haag

My Candle Store: Body Care & Home Fragrances.

Over My Candle Store

My Candle Store valt onder de rubriek webshop uit Den Haag.

Zoekt u een webshop waar u de beste kaarsen kunt kopen? Dan bent u bij My Candle Store aan het juiste adres. Naast de webshop is er ook een winkel waar u de kaarsen kunt komen ruiken en zien.

My Candle Store is de Yankee Candle specialist van Nederland en Belgiƫ. My Candle Store is de shop voor de beste geurkaarsen, home fragrance, Yankee Candle en car parfum. Yankee Candle is het bekendste merk geurkaarsen ter wereld. Deze kaarsen gaan lang mee en ruiken heerlijk. U kunt kiezen uit prachtige accessoires, geurstokjes, wax tarts, geurkaarsen, mooie cadeaus en meer.

My Candle Store heeft de grootste collectie in Nederland op voorraad. U kunt deze terug vinden in de winkel of in de webshop.

U kunt de webshop bekijken voor het aanbod en meer informatie. Heeft u een vraag aan My Candle Store? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

My Candle Store uit de rubriek webshop uit Den Haag is gevestigd aan de Denneweg 37 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 070-3640607.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij My Candle Store zijn o.a. :