Nagelstudio Rose Nails in Leidschendam

Nagelstudio Rose Nails gevestigd in Schiedam. Bruidsnagels, Handverzorging, Kunst- of Gelnagels, Nagels lakken, Nagelverzorging, Nail art

Over Nagelstudio Rose Nails

Nagelstudio Rose Nails valt onder de rubriek schoonheidssalon in Den Haag.

Aanbieding tot eind maart nieuwe set voor 20,- (geldt voor nieuwe klanten)

Tevens spaarkaart actie na 5 behandelingen 50 procent korting op de volgende behandeling.

Wilt u verzorgde handen en niet meer met lelijke handen binnenkomen ergens? Heeft u last van slechte of zwakke nagels? Bent u een nagelbijter? wilt u er gewoon verzorgt uitzien? Laat dan uw nagels en handen dan verzorgen! En u wilt uw handen weer laten zien!

Ik heb mijn opleiding tot allround nagelstyliste afgerond in 2008 in Amersfoort bij erkend opleidingsinstituut. Hierna ben ik een 2 jaar werkzaam geweest als nagelstyliste en me eigen studio thuis gehad. Na een jaar een tussenstop te hebben gehad zou ik graag weer willen beginnen om weer nagels te zetten.

Nu wil ik graag ook de optie bieden om nagels bij mensen thuis te zetten. Ik heb gemerkt dat niet iedereen naar een salon kan vanwege niet de mogelijkheid door verschillende dingen.

Hierdoor kan ik de prijzen laag houden. Ik kom graag bij u thuis. (Uiteraard is het ook mogelijk om bij mij thuis te komen) Hiernaast staat hygiene bij mij vrij hoog en krijgt elke klant een nieuwe vijl. Ik werk nooit met een vijl die ik bij iemand anders heb gebruikt. Daarnaast worden mijn materialen na elke behandeling gereinigd met alcohol. Ik werk netjes en rustig en neem de tijd voor mijn klanten. En probeer alles zoveel mogelijk naar de wens van de klant te doen.

Mijn prijzen zijn:

Nieuwe set acryl 25,- Nieuwe set met gekleurd randje 27,-

Opvullen 20,-

diverse nailart 2,- (stripers, steentjes, konadstempels)

nagelbijtarrangement (4x elke week terug en dan nog 2x om de twee weken, daarna volgens normale behandeling om de drie weken) 75,-

Heeft u een specifieke wens in de nailart hoor ik dat graag zodat ik kan kijken of het haalbaar is voor mij of de spullen bij kan halen in de groothandel. Aan nailart werk ik meeste met gekleurde acryl en stripers en bekende strasssteentjes. Hiernaast werk ik ook heel veel met konad stempels.

Heeft u interesse dan kunt u altijd vrijblijvend mailen voor informatie of bellen of smsen om een afspraak te maken. Afspraak maken kan uiteraard ook per email!

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0648533015.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Nagelstudio Rose Nails zijn o.a. :