New Dance Center in Den Haag

New Dance Center: Uitgebreid lesaanbod.

Over New Dance Center

New Dance Center valt onder de rubriek dansschool uit Den Haag.

Bent u een dansliefhebber en zoekt u een dansschool die danslessen op allerlei niveaus aanbiedt? Dan bent u bij New Dance Center aan het juiste adres.

De dansstudio's en lessen:

New Dance Center heeft een uitgebreid lesaanbod van dans en body & mind. De lessen worden gegeven door geschoolde dans- en pilates docenten in twee professionele, grote studio's met veel lichtinval. Iedereen kan bij New Dance Center terecht, van beginners tot gevorderd, van kleuters tot ouderen.

Het is erg belangrijk dat er in de lessen een balans is tussen het plezier hebben en het leren. Lachen, zweten en leren is waar deze dansschool voor staat. Verder heeft de dansschool regelmatig voorstellingen met als grote klapper een eindvoorstelling in Theater de Nieuwe Regentes.

New Dance Young Talent Programma:

Het is in de danswereld van belang dat talent op jonge leeftijd ontdekt wordt en zich zo kan ontwikkelen. Dit moet gebeuren onder goede en professionele begeleiding. New Dance Center heeft daarom New Dance Young Talent opgezet. Dit is een programma waarbij kinderen tussen de 8 en 14 jaar de kans krijgen zichzelf te ontwikkelen en diverse dansstijlen en regelmatig voorstellingen geven op verschillende locaties.

New Dance Young Talent omarmt haar initiatief omdat ze niet alleen de standaard lessen zoals klassiek ballet en moderne dans in het lesrooster hebben opgenomen, maar ook hedendaagse stijlen zoals Hip Hopen improvisatie techniek. Het programma is ontwikkeld door Joan van der Mast in samenwerking met de psycholoog Ulrich van Werkhoven en de voedingsdeskundige Karing Lambrechtse.

Stichting New Dance Young Talent omarmt haar unieke initiatief om jonge, talentvolle kinderen vroegtijdig kansen te bieden op een brede dansopleding. Zodat zij zicht optimaal kunnen ontplooien tot een zelfbewust en authentiek talent.

Meer informatie

Het lesaanbod en meer informatie kunt u op de website terug vinden. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om lessen te proberen, zoals een proefles of 10-lessenkaart. Heeft u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Dan kunt u persoonlijk contact opnemen. U zult altijd netjes en vriendelijk te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Ilayda Dundar dinsdag 16 januari 2018

5 sterren

“New dance center is en geweldige plek! Het is super leerzaam en een erg hoog niveau les.?? Alle leerlingen worden snel bevriend met elkaar. New dance center is de dansschool!!!!!!?? ik raad aan.... KOM NAAR NEW DANCE CENTER!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

julia woensdag 10 januari 2018

5 sterren

“Goede dansschool met fijne sfeer. Aardige mensen die goed informatie kunnen geven. Goede lessen door ervaren docenten. Fijne studio's om in te dansen”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marijke woensdag 10 januari 2018

4,5 sterren

“Hele fijne dansschool! Na mijn dansopleiding afgerond te hebben is dit de perfecte plek om prettige en technisch goeie lessen te volgen. Er hangt een gezellige fijne sfeer en ze hebben een heel breed lesaanbod. Echt een aanwinst voor Den Haag!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Linda dinsdag 9 januari 2018

4 sterren

“Prettige, technische danslessen waar ik als opgeleid dansdocent ook mijn uitdaging kan vinden. Professionele dansschool en erg prettig dat er flexibel wordt omgegaan met het missen en inhalen van lessen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Ulrich dinsdag 9 januari 2018

5 sterren

“New dance center is een uitstekende dansschool! Persoonlijk, professioneel, kwaliteit en echt plezier in het dansen. Dat plezier werkt aanstekelijk. De kinder (jong) lessen zijn erg fijn. De kinderen hebben veel plezier en leren onder tussen mooie technieken. Mooie studio's en genoeg parkeer plaats!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 5 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Contact opnemen

New Dance Center uit de rubriek dansschool uit Den Haag is gevestigd aan de Binckhorstlaan 135 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12432297.

Diensten en producten voor dansschool

Trefwoorden die horen bij New Dance Center zijn o.a. :