New Dance Center in Den Haag

New Dance Center uit Den Haag heeft geen profiel.

Wat doet New Dance Center in Den Haag

New Dance Center is een dansschool uit Den Haag. Men is gevestigd aan de Binckhorstlaan 135. Het telefoonnummer van New Dance Center in Den Haag is 06-12432297.

Is New Dance Center in Den Haag uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Den Haagonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

New Dance Center in Den Haag valt onder de rubriek dansschool. Een dansschool uit Den Haag levert onder andere :

Bent u een dansliefhebber en zoekt u een dansschool die danslessen op allerlei niveaus aanbiedt? Dan bent u bij New Dance Center aan het juiste adres. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Ilayda Dundar dinsdag 16 januari 2018

5 sterren

“New dance center is en geweldige plek! Het is super leerzaam en een erg hoog niveau les.?? Alle leerlingen worden snel bevriend met elkaar. New dance center is de dansschool!!!!!!?? ik raad aan.... KOM NAAR NEW DANCE CENTER!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

julia woensdag 10 januari 2018

5 sterren

“Goede dansschool met fijne sfeer. Aardige mensen die goed informatie kunnen geven. Goede lessen door ervaren docenten. Fijne studio's om in te dansen”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marijke woensdag 10 januari 2018

4,5 sterren

“Hele fijne dansschool! Na mijn dansopleiding afgerond te hebben is dit de perfecte plek om prettige en technisch goeie lessen te volgen. Er hangt een gezellige fijne sfeer en ze hebben een heel breed lesaanbod. Echt een aanwinst voor Den Haag!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Linda dinsdag 9 januari 2018

4 sterren

“Prettige, technische danslessen waar ik als opgeleid dansdocent ook mijn uitdaging kan vinden. Professionele dansschool en erg prettig dat er flexibel wordt omgegaan met het missen en inhalen van lessen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Ulrich dinsdag 9 januari 2018

5 sterren

“New dance center is een uitstekende dansschool! Persoonlijk, professioneel, kwaliteit en echt plezier in het dansen. Dat plezier werkt aanstekelijk. De kinder (jong) lessen zijn erg fijn. De kinderen hebben veel plezier en leren onder tussen mooie technieken. Mooie studio's en genoeg parkeer plaats!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 5 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 9.

Ander dansschool

  • Joydance Company

    Ben je op zoek naar een leuke en gezellige dansschool. Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij. Trefwoorden van Joydance Company : Streetdance, Hiphop, Breakdance, Show ballet, Musical training, Klassiek ballet, entertainment groep.

    tel. 06-41857151, Schaapweg 4A, 2285SP in Rijswijk

    Meer over Joydance Company contact website