Olthof Audio Productions in Den Haag

Opnamestudio in Den Haag, masteringstudio, recordlabel, video opname

Over Olthof Audio Productions

Olthof Audio Productions valt onder de rubriek opnamestudio uit Den Haag.

Zoekt u een professionele opnamestudio? Dan bent u bij Olthof Audio Productions (O.A.P.) aan het juiste adres.

DE OPNAMESTUDIO: De studio is ontworpen om het samenspel tussen het unieke bandgeluid en de musici in de meest natuurlijke vorm op te kunnen nemen. Het is daarbij belangrijk dat er een muzikale balans is tussen de individuele muziekinstrumenten. De opname wordt doorgaans dan ook in één ruimte gemaakt. Het is een mogelijkheid om vocalisten apart op te laten nemen in een vocalbooth en instrumentalisten in een andere ruimte (afgescheiden ruimte) waar 'overspraak' tot een minimum wordt beperkt. De opnameruimte van Olthof Audio Productions is geschikt voor combo's en kleine ensembles. De opnamestudio is voorzien van high-end opname apparatuur en een uitstekende Steinway B vleugel. De projecten die vaak in de opnamestudio worden opgenomen zijn: (Klassieke) ensembles, akoestische muziek, solisten en (jazz) combo's.

MULTICAM VIDEOREGISTRATIE: In de O.A.P. Studio is het mogelijk om aanvullend op de geluidsopname, multicam videoregistraties te maken in hoge-resolutie videokwaliteit. Professionele videoclips voor social media zijn tegenwoordig een belangrijk middel om uw band of ensemble te promoten. Een korte videoclip wordt vaak gebruikt om een indruk te geven van het proces in de geluidsstudio.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Olthof Audio Productions? Neemt u dan vrijblijvend contact op. U zult netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Olthof Audio Productions uit de rubriek opnamestudio uit Den Haag is gevestigd aan de Noordwal (centrum Den Haag) in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53547946.

Diensten en producten voor opnamestudio

Trefwoorden die horen bij Olthof Audio Productions zijn o.a. :