Pascal Personal Training in Den Haag

Together we achieve more!

Over Pascal Personal Training

Pascal Personal Training valt onder de rubriek sportschool in Den Haag.

Bent u op zoek naar een personal trainer welke u kan begeleiden bij het verbeteren van uw sportprestaties of u kan helpen bij het onder controle houden van uw conditie? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Pascal Personal Training heeft al ruim 15 jaar kennis in fitness en voeding en kan u begeleiden om uw doel te bereiken.

Mijn specialisaties;

* Sportprestatie verbeteren

* Fitter en sterker worden

* Gewichtscontrole

* Lichaamshouding correctie

* Structuur in training

* Techniek leren of verbeteren

We starten eerst met een intakegesprek om zo uw doelen in kaart te brengen, hierna zullen we een korte training gaan doen om zo kennis te maken mijn manier van trainen. Ten slotte bespreken we het tarief, de beschikbare tijden en hoeveel keer per week u wilt gaan trainen. Wanneer u met alle voorwaarden akkoord gaat kunnen wij de overeenkomst tekenen en starten met de training!

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Pascal Personal Training uit de rubriek sportschool uit Den Haag is gevestigd aan de Gortstraat 7 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-16369802.

Diensten en producten voor sportschool

Trefwoorden die horen bij Pascal Personal Training zijn o.a. :