Paul Barendregt Fotografie in Den Haag

Paul Barendregt Fotografie

Over Paul Barendregt Fotografie

Paul Barendregt Fotografie valt onder de rubriek fotograaf uit Den Haag.

Bent u opzoek naar een fotograaf die de mooiste foto's maakt op bijvoorbeeld uw bruiloft op een andere speciale gelegenheid? Zoek dan niet langer want dan bent u bij Paul Barendregt Fotografie aan het juiste adres.

Paul Barendregt is een ervaren fotograaf met veel ervaring in concert-, bruiloft- en portretfotografie. Paul is al jaren fotograaf en heeft al vele fotoshoots mogen doen met verschillende bekende Nederlanders en met 'het normale' volk.

Paul overlegt altijd eerst samen met u wat uw wensen zijn en dan komt hij met idee├źn hoe het allemaal zou kunnen. Paul denkt altijd in hoe de klant het zou willen en doet er vervolgens alles aan om het gewenste resultaat te krijgen.

Heeft u nog vragen over onze diensten? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website of op onze Facebook pagina.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Paul Barendregt Fotografie uit de rubriek fotograaf uit Den Haag is gevestigd aan de A in Den Haag. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-19852025.

Diensten en producten voor fotograaf

Trefwoorden die horen bij Paul Barendregt Fotografie zijn o.a. :